Tehnički kutak > Injection
gilera runner pure jet 2004 problem sa elektronikom
balkan_biker:
imam problem sa elektronikom pa molim da pročitate i date neki savjet ako znate o čem se radi...
Dakle, nakon pranja negdje je voda došla do elektronike, kada dam kontak nečuje se pumpa da radi(ne zuji).Upali i prima jači gas ali radi pod pojačanim ler gasom... malo sam neš čačko pa sam skonto kad daš kontak i izvadiš onaj džek iz ecu i ponovo ga uštekam čuje se pumpa da radi ali o5 radi pod pojacanim gasom... probo sam izvadit i osigurač koji vodi struju iz akulumatora dole do regulatora voltaže i onda mi hoće pumpa radit kad dam kontakt , pa sam mislio da nije neki spoj ili ono cega se bojim da nije otiso ecu...
Zeljac:
poskidaj plastike uzmi kompresor stavi onaj pistolj za zrak i ispusi sve kontakte gdje god dolazi struja skines sam bocne plastike i mislim da ce ti to biti dosta da te sam ispuses
bela_injection:
ako tu treba ECU ja ti dajem za male pare :)
balkan_biker:
--- Citat: Zeljac - 05 Kolovoz, 2011, 21:11:55 ---poskidaj plastike uzmi kompresor stavi onaj pistolj za zrak i ispusi sve kontakte gdje god dolazi struja skines sam bocne plastike i mislim da ce ti to biti dosta da te sam ispuses
--- Kraj citata ---
pomoglo je al nije rijesilo problem:(
radi sad normalno na leru i prima lijepo gasa, vozo sam ga ide odlicno.... al nece o5 da upali bez one cake... moram dat kontak istekat dzek iz ecu i ponovo ustekat i onda se cuje pupmpa kako zuji i upali norm i radi onda... al nece drukcije.U svakom slucaju hvala na savjetu pomoglo je...
imal jos neko neki prijedlog savjet??
amirdjonlic:
sve releje skini i ocisti sigurno ima korozije,sve zice ocisti fino :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju