Općenito > Oprema

Shark rsr2 ili Suomy Vandal???

(1/2) > >>

IceMan:
vaša mišljenja i iskustva s ovim kacigama??

SPecial:
Imam suomy  vandal cca dvije godine i kaciga je pre dobra. Udario sam jednom u autobus prije cca godinu dana sa cca 85KMH i nije dobila ni ogrebotinu i prije cca tjedan dana udariila je u haubu,također pri vecoj brzini,i nije dobila niti ogrebotinu,samo se malo ogrebao vizir. Kaciga je odlicna.

cosa_wp:

--- Citat: IceMan - 05 Kolovoz, 2011, 18:23:37 ---vaša mišljenja i iskustva s ovim kacigama??

--- Kraj citata ---

po meni vandal čuo sam od dosta ljudi primjedbe na Shark!

IceMan:
svi su mi rekli da je vandalka dobra kaciga ali da shark ima bolje materijale u unutrašnjosti, a samo me brine dali se vandalka pri padu puno grebe, mislim dali se primjeti ogrebotina npr. kad bi mi ispala iz ruke na pod?

SPecial:

--- Citat: IceMan - 07 Kolovoz, 2011, 12:25:44 ---svi su mi rekli da je vandalka dobra kaciga ali da shark ima bolje materijale u unutrašnjosti, a samo me brine dali se vandalka pri padu puno grebe, mislim dali se primjeti ogrebotina npr. kad bi mi ispala iz ruke na pod?

--- Kraj citata ---

Pa jesi li procitao moj post? Vandalku neces nozem ogrebati. Jednom mi je prilikom i pala na pod i nema niti ogrebotine,jednom sa cca 80 u autobus i drugi put sa cca 90 u haubu i nema ni crtice.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju