Tehnički kutak > Tuning skutera

Guseni kit

<< < (2/10) > >>

Mr J:

--- Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:22:45 ---
--- Citat: Punisher - 28 Rujan, 2006, 19:55:00 ---Puno hvala  :notworthy: ne namjeravam ga kupiti jer ako ste čitali u kutku na nove članove rekao sam da vozim posuđen skuter i nema šanse da ću stavljati išta osim samo mijenjati potrošni materijal. Samo negdje na forumu sam pročitao naziv pa me čisto zanimalo što je to. Znači jel to samo taj cilindar ili... i nisam baš skužio onaj dio kad zacvika-novi klip. Svaka riječ je dobrodošla. Keep the info flow.  :toothy9:

--- Kraj citata ---

kit-klip,cilindar,karike,bolcna,zegeri,svi potrebni dihtunzi iiiiiii.....hmm....ak sam nes zaboravio neka se neko nadoveze.... ;D

--- Kraj citata ---

:happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:

Punisher:

--- Citat: kirbi - 28 Rujan, 2006, 21:22:45 ---
--- Citat: Punisher - 28 Rujan, 2006, 19:55:00 ---Puno hvala  :notworthy: ne namjeravam ga kupiti jer ako ste čitali u kutku na nove članove rekao sam da vozim posuđen skuter i nema šanse da ću stavljati išta osim samo mijenjati potrošni materijal. Samo negdje na forumu sam pročitao naziv pa me čisto zanimalo što je to. Znači jel to samo taj cilindar ili... i nisam baš skužio onaj dio kad zacvika-novi klip. Svaka riječ je dobrodošla. Keep the info flow.  :toothy9:

--- Kraj citata ---

kit-klip,cilindar,karike,bolcna,zegeri,svi potrebni dihtunzi iiiiiii.....hmm....ak sam nes zaboravio neka se neko nadoveze.... ;D

--- Kraj citata ---
kit klip... dobijem skut od 70ccm ili...  :icon_scratch: Ne zamjerajte djetetu sto pita...  :binkybaby:  :laughing7:

Mr J:
Ovisi imas kit od 50 ccm i od 70 ccm...
To ti je volumen cilindra...

Punisher:
Thx jos samo ovo  :hail: obecajem necu vise... Sto su bolcna i zegeri bice vi to zovete tako u Zg-u il se varam?

kirbi:

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2006, 18:23:12 ---Thx jos samo ovo  :hail: obecajem necu vise... Sto su bolcna i zegeri bice vi to zovete tako u Zg-u il se varam?

--- Kraj citata ---

bolcna prolazi kroz klip i klipnjacu a zegeri (osiguraci) osiguravaju bolcni da se ne pomakne...
nadam se da si shvatio... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju