Ostalo > Foto, video, music...
Klinac ima samo 10 godina...
3alfa3:
... meni djeluje starije, al svejedno - talent samo takav....
te-te-ac:
dečkić je 87 godiste.. alfa nemogu vjerovat da si ti nesto takvo fulao.. :icon_biggrin:
inace ima njegovih videa u stunt rubrici.. :glasses9:
kamasutra on wheelie :glasses9:
3alfa3:
--- Citat: te-te-ac - 05 Kolovoz, 2011, 16:31:18 ---dečkic je 87 godiste.. alfa nemogu vjerovat da si ti nesto takvo fulao.. :icon_biggrin:
inace ima njegovih videa u stunt rubrici.. :glasses9:
kamasutra on wheelie :glasses9:
--- Kraj citata ---
a jebatga kad ne pratim takve stvari, al na pocetku filmica lik kaze da ima 10 godina, al nebi mu covjek dao :toothy12:
Kako bilo, da ima i 90, neke stvari su impresivne
EDIT:
sad sam tek s razumiejvanjem pogledao pocetak fimica - lik kaze da ima 10 godina, ali samo u glavi :icon_biggrin:
te-te-ac:
stunt je danas jebeno popularan u svijetu (osim naravno u hr. valjda :toothy12: ) i puno se toga promjenilo.. od samih natjecanja do filmica koji su snimani u "filmskim" uvjetima..
zao mi je sto u hr nema zainteresiranosti za tako sta..ni za skuter stunt.. dok u susjednoj nam srbiji ima i ljudi se trude oko neceg..ako nista bar amaterski.. kod nas jedna velika 0
imamo pakija, dejana i hrvoja.. a bilo je dečkiju koji su imali potencijala al kad vidis da se svodi da si ti jedan od rjetkih.. onda jos vise gubis volju..
cim je wajnder krenio po zrču i stunt elita se raspala u rvata.. :toothy9:
3alfa3:
--- Citat: te-te-ac - 05 Kolovoz, 2011, 16:55:11 ---cim je wajnder krenio po zrču i stunt elita se raspala u rvata.. :toothy9:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju