Ostalo > Foto, video, music...

Klinac ima samo 10 godina...

(1/4) > >>

3alfa3:
... meni djeluje starije, al svejedno - talent samo takav....

te-te-ac:
dečkić je 87 godiste.. alfa nemogu vjerovat da si ti nesto takvo fulao..  :icon_biggrin:

inace ima njegovih videa u stunt rubrici..  :glasses9:

kamasutra on wheelie  :glasses9:

3alfa3:

--- Citat: te-te-ac - 05 Kolovoz, 2011, 16:31:18 ---dečkic je 87 godiste.. alfa nemogu vjerovat da si ti nesto takvo fulao..  :icon_biggrin:

inace ima njegovih videa u stunt rubrici..  :glasses9:

kamasutra on wheelie  :glasses9:

--- Kraj citata ---

a jebatga kad ne pratim takve stvari, al na pocetku filmica lik kaze da ima 10 godina, al nebi mu covjek dao  :toothy12:

Kako bilo, da ima i 90, neke stvari su impresivne

EDIT:
sad sam tek s razumiejvanjem pogledao pocetak fimica - lik kaze da ima 10 godina, ali samo u glavi  :icon_biggrin:

te-te-ac:
stunt je danas jebeno popularan u svijetu (osim naravno u hr. valjda  :toothy12: ) i puno se toga promjenilo.. od samih natjecanja do filmica koji su snimani u "filmskim" uvjetima..

zao mi je sto u hr nema zainteresiranosti za tako sta..ni za skuter stunt..  dok u susjednoj nam srbiji ima i ljudi se trude oko neceg..ako nista bar amaterski.. kod nas jedna velika 0

imamo pakija, dejana i hrvoja.. a bilo je dečkiju koji su imali potencijala al kad vidis da se svodi da si ti jedan od rjetkih.. onda jos vise gubis volju..

cim je wajnder krenio po zrču i stunt elita se raspala u rvata..  :toothy9:

3alfa3:

--- Citat: te-te-ac - 05 Kolovoz, 2011, 16:55:11 ---cim je wajnder krenio po zrču i stunt elita se raspala u rvata..  :toothy9:

--- Kraj citata ---

:toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju