Tehnički kutak > Garaža

moj piaggio baotian btq70

<< < (7/8) > >>

aless_91:
evo ovak nesto sam i ja bio pokusao samo sto je na mome bila masina od typhoona, pa da podijelim neke korisne informacije sa tobom... ja sam na svojoj imao kit i ono sto mi se dogodilo jest da mi se rama popigala malo na prednjem dijelu kod onog drzaca di se sarafi podnica tik do vilice  :laughing7: pazi na to mozda bi bilo dobro da to malo pojacas...  ono sto je mene mucilo i moj projekt nije zazivio je to da mi masina nije bila u centru pa me zanima kako kod tebe to stima jel imas mozda malo detaljnije slikice nosaca masine i amortizera??? i da li bi to mogao podijeliti s nama?  :toothy3:
Inace svaka cast na trudu i mislim da si ovo jako dobro odradio!  :icon_thumright:

Ivan46:
svaka cast :icon_thumright:

miha_nrg:

--- Citat: aless_91 - 08 Kolovoz, 2011, 12:22:50 ---evo ovak nesto sam i ja bio pokusao samo sto je na mome bila masina od typhoona, pa da podijelim neke korisne informacije sa tobom... ja sam na svojoj imao kit i ono sto mi se dogodilo jest da mi se rama popigala malo na prednjem dijelu kod onog drzaca di se sarafi podnica tik do vilice  :laughing7: pazi na to mozda bi bilo dobro da to malo pojacas...  ono sto je mene mucilo i moj projekt nije zazivio je to da mi masina nije bila u centru pa me zanima kako kod tebe to stima jel imas mozda malo detaljnije slikice nosaca masine i amortizera??? i da li bi to mogao podijeliti s nama?  :toothy3:
Inace svaka cast na trudu i mislim da si ovo jako dobro odradio!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvala tebi na korisnim info.meni je mašina u centru.poslikat ću nosač danas pa ću objavit i to.a i pofabrbat ću još i sredinu diska u crveno.

ali šta je tako slab taj kostur da ga iskrivi base 70 ?

aless_91:

--- Citat: miha_nrg - 08 Kolovoz, 2011, 12:58:20 ---
hvala tebi na korisnim info.meni je mašina u centru.poslikat ću nosač danas pa ću objavit i to.a i pofabrbat ću još i sredinu diska u crveno.

ali šta je tako slab taj kostur da ga iskrivi base 70 ?

--- Kraj citata ---

izgleda, a jos sam se i vozio sa stock spuhom nisam ni rezic imao...  nije mi ni trebao bilo mi je bitno da imam samo susa na pocetku jer sam ju koristio za stunt... evo poslikam ti dio rame koji se popigao pa cu staviti slike da vidis ma da sam ga dosta izravnao sa cekicem... imam par ideja kako to pojacat i jos par ojacanja napravit... jer imam jedan malo bolji projekt u planu no necu jos nista govoriti jer ni ja nezz hocu li ici u tako nesto ili ne...  hahhahahah  :toothy9:

aless_91:
evo to je taj trokut gdje se rama piga... 

i evo kako to izgleda na koji se nacin piga to... 

znaci trebalo bi odispod napravit po dva ojacanja sa svake strane plus naparvit ojacanje na dijelu rame gdje je vilica jer mislim da se vilja piga prema unutra znaci rama se lomi po pola...   :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju