Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa prednjom kocnicom
edggar:
disk nema fizickih ostecenja (parnica), a koliko su se plocice istrosile cu znati tek za koji dan kad ponovo skinem tocak ili odem do nekog servisa. Stari disk mi nije djelovao iskrivljen, sem ako su u pitanju mikroni! :) da li se kociona celjust moze popravljat, ili se mijenja u kompletu i koliko orijentaciono kosta?
milja180sp:
ja ti to servisram , nova ti je celjust dota skupa , ja radim to za 100kn, i novo ulje ti stavim u kocioni sustav te kocnice
Ceki21:
Pa nakon 10 000 km je vrijeme za nove pločice sigurno, a i disk (ako nije plutajuci) se da izravnati ;)
Tak da po mojem si bzvz novce ulupal u to
Provjeri pločice :icon_thumright:
Drnda:
--- Citat: Ceki21 - 21 Veljača, 2008, 18:31:15 ---Pa nakon 10 000 km je vrijeme za nove pločice sigurno, a i disk (ako nije plutajuci) se da izravnati ;)
Tak da po mojem si bzvz novce ulupal u to
Provjeri pločice :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kojih 10000 km, on kaze da je tek prvih 10 km bilo u redu!!! Kazem ti provjeri te klipove u celjusti ili daj Milji180 sp da vidi
milja180sp:
sto se mene tice nije problem u celjusti ,ali ako vi tako kazete nek bde , moze biti da si prepalio disk plocice ,ili da je disk valovti a urok je tome stare disk plocice ,a moze bit ida je cilindric na rucic kocnice , moze bit isvasta . treba pogledat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju