Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Vikend voznja Osijek, Erdut, Vukovar, Ilok
Domba:
Ima nas, ima nas :)
Animatrix ne brini se za 50ccm, ja sam jos blokiran (ne vlastitom krivicom) :toothy3:
nylaia:
--- Citat: Domba - 03 Kolovoz, 2011, 21:11:28 ---Ima nas, ima nas :)
Animatrix ne brini se za 50ccm, ja sam jos blokiran (ne vlastitom krivicom) :toothy3:
--- Kraj citata ---
jos si blokiran?
ici cu ja pooolako :)
walkay:
--- Citat: Domba - 03 Kolovoz, 2011, 21:11:28 ---Ima nas, ima nas :)
--- Kraj citata ---
Zezas me Domba, imas blokadu na skuteru? Ako imas, jako brzo skini, ja ne mogu cijelo vrijeme voziti 50 kmh!
nylaia:
--- Citat: walkay - 03 Kolovoz, 2011, 21:43:21 ---Zezas me Domba, imas blokadu na skuteru? Ako imas, jako brzo skini, ja ne mogu cijelo vrijeme voziti 50 kmh!
--- Kraj citata ---
odemo naprijed do prvog kafica pa ga pricekamo :angel9:
Domba:
--- Citat: walkay - 03 Kolovoz, 2011, 21:43:21 ---Zezas me Domba, imas blokadu na skuteru? Ako imas, jako brzo skini, ja ne mogu cijelo vrijeme voziti 50 kmh!
--- Kraj citata ---
Ne zezam, ide 55 :toothy3:
Moram pola skutera skinuti, jer doslovce dio plastika prekriva dekl. Nije mi problem skinuti blokadu sa varia, ali je problem dšarafiti dekl. Ako si voljan to napraviti (može i za neku naknadu), ja sam za :). Tema na forumu na koju nitko nije nista pisao:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,54184.msg765990.html#msg765990
Ako sutra stigne remen i ako nadjem nekoga tko ce mi staviti drugi remen onda necu biti blokiran :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju