Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter 125 ccm

<< < (3/6) > >>

Ivan46:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 03 Kolovoz, 2011, 16:45:45 ---Čekaj, polažeš A kategoriju, a gledaš do 125 kubika? Da nije A1? Jer ako imao položenu A onda ti je blesavo uzimat 125kubika, a možda i ne.. zavisi..

--- Kraj citata ---
pa vidis da je sada vozio kineza 50cca,glupo mu je sada uzeti neki bijesni motor,pa u prvu banderu,bolje postepeno od malog pa do velikog,xD.a mos si naci za te novce gileru 180sp ili vxr200 kubika,ili apriliju 150rs,naravno polovno sve su ti to dobri motori,pa ja ti to predlazem. :icon_thumright:

Hondaa :D:
Ja ti predlazem hondu ko moju, ne kazem da je najbolji ali je sigurno konkurencija mnogima 100- 125cc,, potegne 90 sve serijal, nije najljepsa al ide i ne trosi, uz mojih 80 kg super, ja sam je kupio prosle godine 11.11, kad je dosla k meni u garazu imala je 11321 tkm, sad ima 20 i nesto sitno, i jedinoio kaj je remen sam mijenjal i ulje, pali vozi.. jednostavno kad ju vidis reko bi kaj cu to smece kupovat,, ko ja na prvi dojam, uz malo mašte i vremena da se nabravit dobar motoric iz nje :D  :toothy9:

Go-Go RUNNER:
ivan- po meni je to blesavo jedino ako mu nešto povoljno ne uleti a da je 125...

hondaaaa- jesi ti normalan, kako je ta honda ružna ijuuuuuuu

wonderkid:

--- Citat: Ivan46 - 03 Kolovoz, 2011, 17:29:28 ---pa vidis da je sada vozio kineza 50cca,glupo mu je sada uzeti neki bijesni motor,pa u prvu banderu,bolje postepeno od malog pa do velikog,xD.a mos si naci za te novce gileru 180sp ili vxr200 kubika,ili apriliju 150rs,naravno polovno sve su ti to dobri motori,pa ja ti to predlazem. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
sr :icon_thumright:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 05 Kolovoz, 2011, 12:04:35 ---ivan- po meni je to blesavo jedino ako mu nešto povoljno ne uleti a da je 125...

hondaaaa- jesi ti normalan, kako je ta honda ružna ijuuuuuuu

--- Kraj citata ---
ruzan si i ti pa kaj ;D,giljeru vx gledaj

Rinsy:
tph 125 ili vx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju