Općenito > Generalno o skuterima

Kasko, placanje, i vasa misljenja??

(1/6) > >>

cika_kure:
evo kao sto pise u naslovu zanima sve sta znate o kasku kod bilo koje osiguravajuce tvrtke??? :icon_thumright:

uzeo sam runner-a 200vxr 2005.g. pa sam razmisljao o tome da uplatim kasko, al cuo sam da kasko za motore preskup, pa me zaima jel zna mozda netko nesto konkretnije kolko bi me to kostalo, i jel mi se to uopce isplati??? :icon_thumright:

marko.p:
kasko ti je 30% cijene skutera,ne isplati se

MaLi_OdvALjivAc:
Kasko je moj stari! Ima 54god, 175c, visok, 78kg tezak, diplomirani geodetski inzenjer, jos par ispita mu je ostalo da magistrira poslovni menadzment! Poseduje svoju firmu (pilanu), to je fabrika za preradu drveta! Ozenjen, dvoje dece, cerka i sin! I tako...
salim se :)

Ne isplati se to za skutere, mozda za neke vece, kojima je cena malo povelika.. Inace za 50 ne

igor.sb:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Veljača, 2008, 17:33:01 ---Kasko je moj stari! Ima 54god, 175c, visok, 78kg tezak, diplomirani geodetski inzenjer, jos par ispita mu je ostalo da magistrira poslovni menadzment! Poseduje svoju firmu (pilanu), to je fabrika za preradu drveta! Ozenjen, dvoje dece, cerka i sin! I tako...
salim se :)

--- Kraj citata ---

LoL  :laughing7: :laughing7:

marko.p:
ovo je tako dubokoumno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju