Tehnički kutak > Injection

spori start-pure jet

<< < (3/5) > >>

amirdjonlic:

--- Citat: Tadr3 - 02 Kolovoz, 2011, 16:39:49 ---dobro kaze amir... ako ga na mjestu prvo zagrije i ak ce ga opet zajebavat zna da nije do prijenosa

--- Kraj citata ---
neka i mene neko jednom podrzi  :icon_thumright:

Kamba:
Ako je na to mislio ok,al pitanje jel i 10 min dovoljno da bi motor došao na radnu! Mislim da nebi mogo krenit od trokiranja zbog nakupljenoj ulja i benzina u karteru!

Tadr3:

--- Citat: Kamba - 02 Kolovoz, 2011, 18:19:38 ---Ako je na to mislio ok,al pitanje jel i 10 min dovoljno da bi motor došao na radnu! Mislim da nebi mogo krenit od trokiranja zbog nakupljenoj ulja i benzina u karteru!

--- Kraj citata ---

i to je istina, ja neki dan grijo diteka 10-15 min i ocu krenut a on trokira ko da je svjecica crkla... malo po malo gas dodavao i razvrtio je

bela_injection:
e ovako znaci pustio sam da se zagrije i opet ide ok..ali taj start nakon nekog vremena opet počinje zezat.imas osjecaj kao da se remen rasiorio pa onako napočetku mu treba malo..ali ima jos nes..npr.vozim do 50 pustim gas i onda opet dodam i onda mu jos treba neko vrijeme da primi znaci nece odmah krenut nego isti tako mu treba malo duze da "poleti" sta bi moglo to bit,je imao ko slican problem?

amirdjonlic:
remen sta cu drugo biti  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju