Tehnički kutak > Tuning skutera
Finish Tuning
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 05 Kolovoz, 2011, 18:13:00 ---gljivu koju planiram uzet je malossi e 15 "spuzvasta"
dizne sam i mislio uzet set pa probavat al sam htjeo orjentisat se od koje do koje velicine da uzmem dizne !
sto se tice primara...sve ce doc na svoje :D prvo ovo da uradim pa da makar obidjem 2 djira koroz carsiju jer nisam sjeo dva i po mjeseca na skuter -.-
a na zimu idu te sitnice " primar,usis,itd"
kad sam vec kod primara jucer sam gledo na SC ima malossi primar i polini sekundar kakva je razlika ozmedju primara i sekundara ???
--- Kraj citata ---
Pa primar je jedno sekundar drugo :toothy12:
Dovoljno produzenje ti je 10%,sad ne bitno da li uzeo primar il sekundar duzi za 10%
Jet Force C-tech:
da mi nisi reko da je primar jedno ,a sekundar drugo ja to sam nebi skonto :laughing7: :laughing7:
al opet hvala
Miki-speedy:
--- Citat: Jet Force C-tech - 05 Kolovoz, 2011, 23:44:33 ---da mi nisi reko da je primar jedno ,a sekundar drugo ja to sam nebi skonto :laughing7: :laughing7:
al opet hvala
--- Kraj citata ---
Pa vidis,to su zupcanici,osovina primara ti je ono na sta stavljas kvacilo a osovina sekundara je nosac tocka ;D
jel sad bolje?
Jet Force C-tech:
pa 70 % si mi objasnio :D
a kakva je sad razlika izmedju malossi primara i seriskog???
veci zubcanici/manji pa se tocak more berze okretat i samim tim vecu brzinu postic il ?
Drnda:
veci ili manji broj zubaca i prema tome drugaciji prenosni omjer, tj duzi ili kraci...
ako budes uzimao, uzmi s kosim zubcima, jer onaj s ravnim razvija zvuk kao avion pri uzletu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju