Tehnički kutak > Tuning skutera
blokada na cdi tgb r50x
hypno:
Budem probao...a ti mi javi jel ti uspjelo sa novim :toothy3:cdi...
drazen1200:
ma naravno :headbang: sad još samo čekati, danas u vožnju, nakon tjedan dana, zbog ovog ludog vremena, kiša :hbusa:
walkay:
Prvo si stavio Polini Corsu i Yasuni spuh, a imao si blokirani CDI? :icon_scratch: Pazi ako imas serijsku radilicu i lezajeve da ce taj kit jako brzo razjebati sve, stavljaju nekvalitetne lezajeve... meni su izdrzali 2500 km na Malossi Sportu.
drazen1200:
ma znao sam da je blokiran cdi,pa sam zbog toga stavio kit gore,nisam od onih koji rade svašta s motorom,pale gume,vožnja na zadnji i te stvari,doduše,volim to gledat,a ne i radit na motoru,jer setup nije za to,krenuvši od bilo koje stavke na njemu,nego volim da mi lijepo ide i na duže relacije,van grada,sad s blokadom na 9t obrtaja ide 73,sa 6.6gr polini rolicama,sasvim solidno,ljepo ubrzava,nema prekida,kontinuirano vuče i razvija brzinu,samo malo pazim da obrtaje da neide u blokadu,zadovoljan,a što se tiče ležaja i radilice,znam za to,ako paziš,i voziš kako treba,duže ćeš se vozit,jer sam kit upravo uzeo radi gušta u vožnji na malo dalje relaciju,gdje možeš malo više od 50 vozit,koji glupi zakon,nadam se da će se brzo ukinut,i baš bi volio vidit Karamarka kako se vozi na skuteru,i dat svim policajcima na motorima skutere koji idu 50 pa nek onda prave reda na cestama s tom brzinom :headbang:
walkay:
Jel imas neku svoju sliku, kako izgleda Yasuni na R50X-u!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju