Tehnički kutak > Injection

Aprilia ditech - rolice i kompresor

<< < (2/4) > >>

Aprilia maniac:

--- Citat: Tadr3 - 30 Srpanj, 2011, 12:37:15 ---ja imam jedan u dobrom stanju... da meni ne treba poklonio bi ti...

--- Kraj citata ---

Ma sve je u redu evo korisnik B.E.G.A ima jedan pa mi je sad lakše jer netrebam više tražit  :icon_thumright:  :) Al hvala još jednom  :headbang:

Zeljac:
bas sam ti mislio reci za begu da ima on  :toothy9:

Tadr3:
za vikend sam bio u viksi, lijepo bacio jednu turu od 60km na svom diteku...probao sam u viksi skinut kompresor da vidim sta se događa a on ko novi, ko da sam ga jucer stavio... znaci kod mene vjerojatno jebe senzor temperature jer tesko pali na hladno ili je ecu prdnu... jer ja dok se normalno vozim ili ga stiscem, brijeg pod brijeg meni temperatura ne prelazi 2 mm.. tj jedva se pomakne od nule... i dok ga zagrijem jace, a treba mu bome dugo, cim se krenem vozit padne nazad dole...

Aprilia maniac:
Tako je i meni što se tiče temp..i meni se temp na kazaljki podiže tek kad je motor blizu toga da "zakuha"..i u dijagnostici mi piše da heat indicator i ECU "malo" pokvaren..

Pokušaj i ti dijagnostiku pokrenit..

Tadr3:

--- Citat: Aprilia maniac - 02 Kolovoz, 2011, 12:52:18 ---Tako je i meni što se tiče temp..i meni se temp na kazaljki podiže tek kad je motor blizu toga da "zakuha"..i u dijagnostici mi piše da heat indicator i ECU "malo" pokvaren..

Pokušaj i ti dijagnostiku pokrenit..

--- Kraj citata ---

budem... za sat 2.. doso s posla sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju