Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje runner tunning
doritos:
--- Citat: Babalui - 30 Srpanj, 2011, 16:52:01 ---Mjenjao ja to ;D uzeo sam radilicu mhr i gljivu mhr nove ne koristene isto za ovaj paket.. tako da sad dalje tragam za ostatkom pa cu javit kako sam slozio sve to jednog dana ,) zao mi je doritas sto nisi imao nesto bolje za ponudit da ti sjedne ovaj paket na zipa .. Sta je tu je.. Ako uleti neki jos takav javim ti...
--- Kraj citata ---
hahah, nema beda :D sam ti to polako složi :icon_thumright:
Babalui:
--- Citat: Nix666 - 30 Srpanj, 2011, 17:15:51 ---a jbg...ovisi za koji kit, ali 19 je uglavnom ok...i mislim da bi bilo bolje da i gljivu riješiš i ostaviš serijski airbox, samo malossi red sponge unutra staviš
--- Kraj citata ---
ma nikakaV pretjerani kit.. Imam sad za kupit polinijev 70 ccm kit.. Neki ne pretjerani.. Ja isto kontam da je 19 karb u redu..
Al pojasnite mi malo plz sto to muci gljivu?zasto? Sta bolje dobivam snjom a ne sa filterom nekim boljim i obratno?! Ako tko zna?!
Miki-speedy:
--- Citat: Babalui - 30 Srpanj, 2011, 17:59:33 --- ma nikakaV pretjerani kit.. Imam sad za kupit polinijev 70 ccm kit.. Neki ne pretjerani.. Ja isto kontam da je 19 karb u redu..
Al pojasnite mi malo plz sto to muci gljivu?zasto? Sta bolje dobivam snjom a ne sa filterom nekim boljim i obratno?! Ako tko zna?!
--- Kraj citata ---
Ma gljiva je "zlo" na slabijim setupima,skut vise trosi,mora bit savrseno ustelan da ne bi bilo cvikanja i slicno..
Ivan46:
--- Citat: Babalui - 30 Srpanj, 2011, 17:59:33 --- ma nikakaV pretjerani kit.. Imam sad za kupit polinijev 70 ccm kit.. Neki ne pretjerani.. Ja isto kontam da je 19 karb u redu..
--- Kraj citata ---
pa sa gljivom ces dobiti samo malo jaci start,bit ce ti veca potrosnja i derat ce se,tak da ti je bolje preradeni airbox. :icon_thumright:
Babalui:
auff.. :icon_thumright:
ako ima tko zainteresiran sa kakvom ponudom onda bi zamjenio tu gljivu RMS :icon_biggrin:
http://www.njuskalo.hr/image-w450/motori-dijelovi/filter-zraka-slika-4218011.jpg
http://www.njuskalo.hr/scripts/get_image_variation.php?image_id=4042610&quality=90&var_suff=w450
imam i jednu svjećicu NGK iridium ix DPR8EIX-9 nju poklanjam..stoji mi doma nova a ogromna je.. to je za neku moćnu mašineriju?!
stavio bi ja dole u trgovinu topic al meni neda opciju otvaranja tema?? wtf?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju