Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR replika vs Polini alu
3alfa3:
--- Citat: Gelipterina - 03 Listopad, 2011, 17:05:39 ---Se može Polini vozit ko base setup?
--- Kraj citata ---
Pa to i je base kit
Gelipterina:
Da a? Na scooter attacku su ga stavili pod mid-race. Znači radio bi posao sa Reverseom, kojeg imam sad?
maminjo:
--- Citat: Gelipterina - 03 Listopad, 2011, 23:13:12 ---Da a? Na scooter attacku su ga stavili pod mid-race. Znači radio bi posao sa Reverseom, kojeg imam sad?
--- Kraj citata ---
Naravno da bi radilo ok sa reversom to je solidan spuh, a kit pošto su dvije karike i može normalno raditi sa karbom 17.5mm to nije pravi midrace....premda ima takvu cijenu to ne znam zašto...
A tebi sa reversom i karbom 17.5mm taman bu fino išo, nebuš ga blesavo razvrtavo i sve ok..samo cijena od 300eura...malo je blesavo bacit tu lovu, a za 180 eura imaš malossi sport, a na njega ti paše reverse i 17.5 idealno, provjereno već stotine puta :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
Prvo i osnovno na oezo bloku, radilica s zapunjenim polutkama da se cilindar puni kako treba a onda dalje
Gelipterina:
Šta na kraju, hitno mi je, trebam javit večeras. Polini alu 70ccm, 2 karike, modularna glava (1850kn) ili Malossi Sport 70ccm (cca1300kn).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju