Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi multivar 2000 instalacija

<< < (4/18) > >>

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 19 Veljača, 2008, 10:28:35 ---šajbica iza varia može ostati serijska...

--- Kraj citata ---

Razlika serijske i one koju dobis sa multivarom2000 je u debljini. Razlika je mala, ali postoji.

ryder on the storm:

--- Citat: gaso999 - 19 Veljača, 2008, 00:43:09 ---stavit cu rolice sto sam dobio uz njega jer planiram kasnije uzimati yasuni r i neki kit pa cu onda stavljati i druge rolice i ...
e sad j.... kako da znam na koliko sam ga zategao kad je to zracni pistolj od prije krista.
ja cu njega na istoj jacini skidati i staviti nazad pa ce valjda biti sve ok!

jos jednom veliko HVALA  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ček, ša ti nemaš nikakvu spulju gore?, obično se to i kit stavi prije variomata..., meni je sljedeće na redu kit, a onda ako se neđe koja kinta i vario

igor.sb:

--- Citat: ryder on the storm - 19 Veljača, 2008, 13:08:25 ---
--- Citat: gaso999 - 19 Veljača, 2008, 00:43:09 ---stavit cu rolice sto sam dobio uz njega jer planiram kasnije uzimati yasuni r i neki kit pa cu onda stavljati i druge rolice i ...
e sad j.... kako da znam na koliko sam ga zategao kad je to zracni pistolj od prije krista.
ja cu njega na istoj jacini skidati i staviti nazad pa ce valjda biti sve ok!

jos jednom veliko HVALA  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ček, ša ti nemaš nikakvu spulju gore?, obično se to i kit stavi prije variomata..., meni je sljedeće na redu kit, a onda ako se neđe koja kinta i vario

--- Kraj citata ---

sta bolje prvo spuh pa kit, pa imati rupe u ubrzanju ili sta ti ja znam, i tako se voziti dok si ne kupis vario

po kojoj to je to logici da se obicno prvo kit i spuh stavi pa tek onda vario  :dontknow:

ivanm:
piaggiov variomat se dosta dobro da naštelati imao sam ga ja, s kitom i spuhom, stavio 4.7 gr rolice i nema frke, nije nikakve rupe bilo..

igor.sb:

--- Citat: ivanm - 19 Veljača, 2008, 13:17:57 ---piaggiov variomat se dosta dobro da naštelati imao sam ga ja, s kitom i spuhom, stavio 4.7 gr rolice i nema frke, nije nikakve rupe bilo..

--- Kraj citata ---

znaci i po tebi nema smisla stavljati multivar dok ne stavis spulju i kit

tj. nema smisla uopće stavljati multivar, kad se seriski da fino postelat

:toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju