Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Rijeka - 2. noćni MEAT MK Scooter Inside - Kolovoz 2011 - filmić added

(1/4) > >>

Iwo SR Tuono:
Znači uhodana priča, datum vrlo vjerovatno 19.8 još moramo vidjet s turističkom zajednicom da ko prošle godine ne dođe 50 skutera u Crikvenicu a tamo ribarska fešta nemaš di stat :D  :toothy12: :toothy12:

will feed info tokom idućeg tjedna

Reponja:
A da ovaj put probamo organizirati i nešto zajedničko kada dođemo u Crikvenicu, a ne da otprdimo svak na svoju stranu kao muhe bez glave?
Čisto prijedlog. Nešto tipa; "Ajmo svi u ovu birtiju/klub/kafanu"

(od Rijekee do Crikveniceeee,
platio sam dve kazniceeee,
onu noć kaaad siii otišlaaa...)

Iwo SR Tuono:
 :laughing6: :laughing6: :laughing6:

pa ja sam rekao u crikvenici sat i 15min se zadržavamo i onda idemo

druga je stvar što je dio njih morao ić doma jer ih mama ne pusti iza ponoći na cestu  :laughing9: :laughing6: :laughing6:

Reponja:
Polovica kolovoza je.. Ima li kakvih ideja/novosti?
Smjer kretanja je isti kao i zadnji put? Možemo se najaviti nekom klubu/birtiji pa da i u mjestu budemo ujedinjeni,
ono da se zbondamo (ni ja nemrem vjerovati da sam ovo napisao)..
Gledajući kalendar, imamo još 2 vikenda u osmom mj. za to napraviti (ne računam ovaj koji starta za 20ak minuta)..

(Ja bi do Rapca, cesta ispod Učke je stvorena za đirade.. Samo, možda je nekima predaleko..)

Loris Ri:

--- Citat: Reponja - 12 Kolovoz, 2011, 23:38:06 ---Polovica kolovoza je.. Ima li kakvih ideja/novosti?
Smjer kretanja je isti kao i zadnji put? Možemo se najaviti nekom klubu/birtiji pa da i u mjestu budemo ujedinjeni,
ono da se zbondamo (ni ja nemrem vjerovati da sam ovo napisao)..
Gledajući kalendar, imamo još 2 vikenda u osmom mj. za to napraviti (ne računam ovaj koji starta za 20ak minuta)..

(Ja bi do Rapca, cesta ispod Učke je stvorena za đirade.. Samo, možda je nekima predaleko..)

--- Kraj citata ---
da ne kuzim zasto crikvenica opet??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju