Tehnički kutak > Tuning skutera

Brušenje cilindra

(1/3) > >>

BlackNaranča:
Tko se bavi s tim na forumu?    i koliko uzima za takvu uslugu na gus kitu kao sto je tp trophy...   jel mi se uopce isplati brusit cilindar, kupit nove brtve, i klip s prstenovima..? posto je zaribao ili jednostavno uzet novi?

Jump33r:

--- Citat: BlackNaranča - 28 Srpanj, 2011, 00:43:24 ---Tko se bavi s tim na forumu?    i koliko uzima za takvu uslugu na gus kitu kao sto je tp trophy...   jel mi se uopce isplati brusit cilindar, kupit nove brtve, i klip s prstenovima..? posto je zaribao ili jednostavno uzet novi?

--- Kraj citata ---

Pa nije moguce da u cilon Zadru nema ni jednog dobrog tokara.  ;D

Naravno da se isplati buzat, ako ti imas para kupi novi... NOVO JE UVIK BOLJE.  :dontknow:

BlackNaranča:
a usporedin li novi klip, brtve, prstena 2... kuzis...     i jos k tom slat cilindar brusit...  a u zadru ja neznan nikoga da to radi.

Iwo SR Tuono:
brušenje je nešto jeftinija varijanta, ali recimo ja bi uvijek prije brusio nego kupovao novi, mi smo kod frenda trofy izbrusili na 47.8 al na minarelliju i klip s jednom karikom i deri

kamikaza:
neznam kak za ostale marke ali trophy za peugeot ima nenormalan klip kojeg nemozes nac zamjenskog jer je nesto nizi od norme jedino onda moras kemijat i to je upitno kako ce radit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju