Tehnički kutak > Tuning skutera
Brušenje cilindra
BlackNaranča:
Tko se bavi s tim na forumu? i koliko uzima za takvu uslugu na gus kitu kao sto je tp trophy... jel mi se uopce isplati brusit cilindar, kupit nove brtve, i klip s prstenovima..? posto je zaribao ili jednostavno uzet novi?
Jump33r:
--- Citat: BlackNaranča - 28 Srpanj, 2011, 00:43:24 ---Tko se bavi s tim na forumu? i koliko uzima za takvu uslugu na gus kitu kao sto je tp trophy... jel mi se uopce isplati brusit cilindar, kupit nove brtve, i klip s prstenovima..? posto je zaribao ili jednostavno uzet novi?
--- Kraj citata ---
Pa nije moguce da u cilon Zadru nema ni jednog dobrog tokara. ;D
Naravno da se isplati buzat, ako ti imas para kupi novi... NOVO JE UVIK BOLJE. :dontknow:
BlackNaranča:
a usporedin li novi klip, brtve, prstena 2... kuzis... i jos k tom slat cilindar brusit... a u zadru ja neznan nikoga da to radi.
Iwo SR Tuono:
brušenje je nešto jeftinija varijanta, ali recimo ja bi uvijek prije brusio nego kupovao novi, mi smo kod frenda trofy izbrusili na 47.8 al na minarelliju i klip s jednom karikom i deri
kamikaza:
neznam kak za ostale marke ali trophy za peugeot ima nenormalan klip kojeg nemozes nac zamjenskog jer je nesto nizi od norme jedino onda moras kemijat i to je upitno kako ce radit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju