Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SCARABEO 200 i.e.
SuperHik:
--- Citat: steeef - 10 Srpanj, 2013, 14:50:26 ---bev 250 ima 244cc pa spada u istu grupu ko i sc200 za regu i kak sam rekel ima osjetno vise snage u svim segmentima
--- Kraj citata ---
jedino što nema ravnu podnicu za nas kojima je to bitno i što osjetno više košta... ali istina, nema izvijanja kompletnog skutera na brzinama preko 100, što je posljedica volana
samba:
Pozz svima!
Scarabeo 200ie vozim četvrtu sezonu, ukupno 16000km.
Dojmovi ukratko :iznimno niska potrošnja cca 2,8L na sport mapi, u klasi 200ccm sa svojih 19,5ks vjerovatno najuvjerljivije performanse među skuterima u ponudi na tržištu, sic tvrd i neudoban za dulje vožnje, ovjes tvrđe podešen-dobro za cestu loše za guzu, (novi model ima na oko bolji sic, neznam nisam probao), ravna podnica za praktičnost, bočni nogar i kofer obavezno, veliki 16" kotači nude puno užitka ali oprez zbog višeg težišta, mali vjetrobran slabo štiti ali ne stvara probleme, tunel torba izvrsno rješenje za povećanje kapaciteta, vožnja po autocesti samo u nuždi kao i vožnja u dvoje na duže relacije, mehaničkih problema osim releya nije bilo, sve u svemu za grad i međugradska putovanja u radijusu 50km sigurno BEST BUY !
steeef:
--- Citat: samba - 11 Srpanj, 2013, 22:58:52 ---Pozz svima!
... u klasi 200ccm sa svojih 19,5ks vjerovatno najuvjerljivije performanse među skuterima u ponudi na tržištu ...
--- Kraj citata ---
pa baš i nije al s obzirom na potrošnju nije ni bitno..
kaj se tiče tih mapa eco i sport,nisam osjetil nikakvu razliku ni u performansama a ni u potrošnji,to se valjda radi o deci ili 2 ako i tolko.mada sve u svemu štedljiv agregat koi nema nikakve sličnosti sa quasar/leader mašinama,totalno druga konstrukcija kao npr 2 bregaste,hidro podizača ventila itd
SuperHik:
A zna li mi netko reći je li normalan onako blesav zvuk na niskim okretajima... kao nekakav jeftinjak skuter... je li samo do auspuha ili do konstrukcije mašine?
Isto tako imam problema s kretanjem i nekakvom rupom, prvo sporo krene, pa naglo primi, ali ne čujem nikakvo škripanje koje bi upućivalo na proklizavanje kvačila
steeef:
masina j konstrukcijsji takva i ima tak metalniji zvuk, to je sve ok..kaj se tice kretanja isto je normalno da ima ko rupu kad kvacilo lovi skroz na niskim okretajima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju