Tehnički kutak > Tuning skutera
Idealni setup za s6 pro racing midrace na pezou
BlackNaranča:
najtvrdi su crveni na kvacilu to sam stavio, iako je kvacilo stelajuce ... nemam pojma kako da ga nastelam :toothy10:
rolice sam kupio set od 4g do 5.5 tako da to nece bit problem :))
w16 igla stize NAPOKON kroz par dana nasao lika na forumu sto ju bogu hvala ima za prodati, a dizne sam uzeo set od 100-120 tako da ni to nece bit problem... samo mi nije jasno zbog cega mislis da ce kasnije bit puno problema oko stelanja i mjenjanja stvari?
Jump33r:
Sta ti mislis da je slagat midrace samo "nabacaj i vozi " ?..
Ima tu finesa i stelovanja koliko te volja ako oces da to sve radi kako triba.. :icon_thumright:
BlackNaranča:
a znam da ima :icon_biggrin: samo kad nema ni jedan jbni majstor u gradu sto to zna nastelat kako spada... i to mi ide na k**ra* i sad ja moram sam se j**** vec 2 godine s tim skuterom :toothy9:
jer imao sm prije base setup koji je stvarno bio samo montiraj i vozi, a ovo mi vec sad jebe u mozak skroz :laughing6:
Iwo SR Tuono:
nemoj ni slagat ako neznaš jer će ti zaribat za dva dana ako misliš samo nabacat
BlackNaranča:
ne brini nece, cemu uostalom sluzi ovaj forum? nego kad nesto neznas pitas, informiras se naucis, ja kad sam kupio skuter nisma imao pojma sto je red sponge... :laughing11: a sada nekoliko godina kasnije zahvaljujuci ovom forumu znam mnogo toga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju