Tehnički kutak > Tuning skutera

Idealni setup za s6 pro racing midrace na pezou

<< < (2/6) > >>

BlackNaranča:
najtvrdi su crveni na kvacilu to sam stavio, iako je kvacilo stelajuce ... nemam pojma kako da ga nastelam  :toothy10:

rolice sam kupio set od 4g do 5.5 tako da to nece bit problem :))   
w16 igla stize NAPOKON kroz par dana nasao lika na forumu sto ju bogu hvala ima za prodati, a dizne sam uzeo set od 100-120 tako da ni to nece bit problem... samo mi nije jasno zbog cega mislis da ce kasnije bit puno problema oko stelanja i mjenjanja stvari?

Jump33r:
Sta ti mislis da je slagat midrace samo "nabacaj i vozi " ?..

Ima tu finesa i stelovanja koliko te volja ako oces da to sve radi kako triba..  :icon_thumright:

BlackNaranča:
a znam da ima  :icon_biggrin:  samo kad nema ni jedan jbni majstor u gradu sto to zna nastelat kako spada... i to mi ide na k**ra* i sad ja moram sam se j**** vec 2 godine s tim skuterom  :toothy9:

jer imao sm prije base setup koji je stvarno bio samo montiraj i vozi, a ovo mi vec sad jebe u mozak skroz  :laughing6:

Iwo SR Tuono:
nemoj ni slagat ako neznaš jer će ti zaribat za dva dana ako misliš samo nabacat

BlackNaranča:
ne brini nece, cemu uostalom sluzi ovaj forum?   nego kad nesto neznas pitas, informiras se naucis, ja kad sam kupio skuter nisma imao pojma sto je red sponge...   :laughing11:  a sada nekoliko godina kasnije zahvaljujuci ovom forumu znam mnogo toga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju