Tehnički kutak > Tuning skutera

Idealni setup za s6 pro racing midrace na pezou

<< < (4/6) > >>

Drnda:
gle, ja imam neki feeling da je ta w7 igla cak i super na njemu ali kad je u najpodignutijem polozaju, jer nema potrebe imat toliko jaku smjesu na nizem gasu, meni je zbod te igle trosio litar vise jer nisam mogao nabaviti nigdje w7 iglu...

3alfa3:

--- Citat: BlackNaranča - 29 Srpanj, 2011, 02:30:42 ---thx!   drat cu se toga ja imam 4.5 rolice s6 nadam se da ce bit ok ;)  i uzeo sam naruku neki feder centralni posto nisam mogao nac malossi ljubicasti al isto pise kao tvrdoca +2000 RPM   i igla mi treba stic kroz par dana w16, probao sam ga danas sa standardnim mislim da su 9g standardne rolice, 92 dizna standarna i w7 igla...     MOTOR UNISTAVA kad se razvrti preko 90 kmh...   ali teze razvrti, iako jak šut ima do 30kmh.

--- Kraj citata ---

Mozda je to razlog zasto ti skuter tako ide. Probaj stavit adekvatne rolice pa onda vidi jer ni savrseno postelan karb nista ne znaci ako je prijenos toliko rastelan

glavas:
Meni je Stage6 medium centralna opruga,isto se i meni desava sa ubrzanjem od 80km/h pocne da cupa kao lud.Da li bi mozda trebao da stavim jos tvrdju centralnu oprugu?

Drnda:
u usporedbi sa serijskom oprugom stage6 medium je doooosta tvrdja... sigurno nekih 30 posto ako ne i jace... bas sam je jucer stavljao

BlackNaranča:
danas stavio 4.5 g rolice... ono je pre bolesno  :toothy12:   pre pre zadovoljan, iako se osjeti tu i tamo da mu fali nesto, cekam w16 i 110 diznu da dode pa cemo vidit...   malo me buni na startu kad se ugrije trokira na punom gasu puno... ali mislim da je to zbog kolicine ulja, posto sam ulio mislim cak 10% mjesavinu..  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju