Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia SR 150... izgubila snagu odjednom i crkla...

<< < (3/14) > >>

sweky:
322€ klip i cilindar 150ccm, a ako ces 125 ne znam dali pase 272€

Krompirko:
ja kad sam rastavio masinu onda se vide 2 kruga jelte na koja ide remen...
oba dva se mogu okretati i okrecu se bez ikakvih problema, nista nigdje ne zapinje...

pola litre ulja sam usipao jučer 2T INA imalo je na ambalaži žutu naljepnicu... tražio sam ulje za zrakom hlađenu dvotaktnu mašinu... platio 23 kune

od benzina uvijek koristim Super100 na OMVu...

mislim motor je išao ok i onda odjednom eto tak...

Kolika je cijena servisa ako je motor zaribao?

Postoji li mogućnost da nevalja ispuh? da je začepljen?

Mr J:
jesi li probao zakurblati, ima li kompresije... ako rukom bez problema okreces ovaj krug blizi cilindru onda znaci da nema kompresije i da je zacvikao...

Ima za kupiti rabljena termo grupa od sr150 netko je prodavao... a mislim da je nova oko 1000kn, 172AC dodje oko 1700kn...

Inace se sipa sinteticko ulje u te masine tipa castrol, motul, itd... Inino mineralno ulje nije pogodno za tu masinu...  :icon_thumright:

Krompirko:
kad se ugasio nakon sto je usporio, onda je kurbla radila ok dok sam ga probavao upalit.... kurblao sam minut dvije i onda je kurbla vec malo drugacija...
sad rukom, ipak uz neki manji napor mogu kurblu spustit do dolje...

i biti osjeti se malo napora nogom kad kurblam ali ne kao i prije...

hoće li pokušaj paljenja na novi akumulator šta pomoći?

Mr J:

--- Citat: Krompirko - 18 Veljača, 2008, 22:21:07 ---kad se ugasio nakon sto je usporio, onda je kurbla radila ok dok sam ga probavao upalit.... kurblao sam minut dvije i onda je kurbla vec malo drugacija...
sad rukom, ipak uz neki manji napor mogu kurblu spustit do dolje...

i biti osjeti se malo napora nogom kad kurblam ali ne kao i prije...

hoće li pokušaj paljenja na novi akumulator šta pomoći?

--- Kraj citata ---

A cuj, ako ga nemozes upaliti na kurblu onda sigurno neces ni na akumulator... kurbla je tu ako akumulator ne pomaze...  :icon_thumright:

Preporucam ti da se nekako snadjes za prijevoz i direktno u servis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju