Tehnički kutak > Tuning skutera

trazim odgovor

<< < (2/4) > >>

vosra:
A sta cu dobit ako stavim novi auspuh (pr.Gianelli) ili izvadim katalizator na stari, jel ce se povecati brzina za nekih 10-ak km/h?

vosra:
Cuj kirbi ja imam svoji Suzuki Bandit i previse sam zadovoljan snjime, ali ovaj skutercic je za moga sina, pa malo sam htio da mu povecam brzinu da ne bi smetao u saobracaju, kontas?

kirbi:

--- Citat: vosra - 28 Rujan, 2006, 11:58:15 ---Cuj kirbi ja imam svoji Suzuki Bandit i previse sam zadovoljan snjime, ali ovaj skutercic je za moga sina, pa malo sam htio da mu povecam brzinu da ne bi smetao u saobracaju, kontas?

--- Kraj citata ---

kontam kontam....al ja ti kazem kako stvari stoje....dok ti slozis taj skut (spuh,karb,filter i sve ostale gluposti za malo vecu brzinu) jeftinije bi te izaslo da si uzeo neki 2t skut....jel sad ti kontas?

roby44:
to je 4t, ne mozes stavit 2t auspuh, a i nikakav auspuh ne bi pomogao jer kod njega nema rezonancije. auspuh bi bio bacanje para.

kirbi:

--- Citat: roby44 - 28 Rujan, 2006, 12:06:53 ---to je 4t, ne mozes stavit 2t auspuh, a i nikakav auspuh ne bi pomogao jer kod njega nema rezonancije. auspuh bi bio bacanje para.

--- Kraj citata ---

pa nisam ni reko da stavi 2t spuh...nek stavi šakala il neki spuh...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju