Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

ubercool speedfight 2 full stage6

<< < (19/25) > >>

Drnda:
za taj setup su i najmeksi iz paketa sasvim ok, sve vise je previse...
dalje, aj mozes li snimiti da se vidi zbog cega se nece razvrtiti i krenuti, jer napamet ce ti se tesko pomoci

ilivan:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Kolovoz, 2011, 20:56:06 ---za taj setup su i najmeksi iz paketa sasvim ok, sve vise je previse...
dalje, aj mozes li snimiti da se vidi zbog cega se nece razvrtiti i krenuti, jer napamet ce ti se tesko pomoci

--- Kraj citata ---

jer napamet ce ti se tesko pomoci
i ja mislim  :icon_thumright:

Zika:
samo je jedna jedina kosacica,Antina ;)

doctor speed:
snimim sutra....

ovako sve sam isprobo kombinacije i nije mi jasno kako nece ni da makne

kad postepeno pjacavam gas jedno 15 sekundi i onda kad dodjem skoro do full gasa napunim ga do kraja i onda ko malo trzne i stane i nemrda, gledo sam polutke se normalno otvaraju kad se doda gasa samo nece da krene.

snimit cu sutra pa vam mozda bude jasnije

doctor speed:
hhhhhh

za ne povjerovat... danas sa svojim prijateljem rastavim prenosi i skontamo da je kvacilo neko tp perormance pi*ka materna i da ovi polini federi nmg na njega uopste te da su previse nategnuti bilo koje da stavim. tak oda sam danas stavio neke federe koji  su dosli uz to kvacilo i naravno preporod. motor je krenu. i nisam ga nesto specijalno brzo vozio mozda do 60km/h. naravno tek je htio da krene kada sam saraf za ler skoro pa skroz zavrnuo a onaj drugi mali odvrnuo maximalno, to je zbog dizne, nju cu zamjeniti za par dana inace sve ostalo je ok. edosp je jucer uzeo skoro pa citavog runnera za 250kn fali mu samo vilica i deklo i instalacije. tak oda cu sutra otic po serijsko kvacilo pa cu na njega stavit polini zute federe pa cemo vidjet kako ce se ponasati, do tad. stay ćuned !  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju