Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ubercool speedfight 2 full stage6
ivan_speedy:
Lijep je sf.. :icon_thumright:
mhr-team:
--- Citat: doctor speed - 17 Kolovoz, 2011, 23:43:29 ---nisam dirao pumpu nista stoji kako stoji al ne baca ulje nego smjesu i to bas crno se vidi i bas puno baca....
sta cu za kvacilo imam ovaj set polini federa od crnih do plavih koje da stavim svi su tvrdi u pm osim crnih koje sam stavio i evo nece da makne s mjesta...help molim vas :help:
--- Kraj citata ---
vidi... kad stavljaš sportski auspuh, obavezno je mrvicu otvoriti i uljnu pumpu da više pušta, kad stavljaš kit, obavezno je još malo otvoriti pumpu...
sad ja ne znam kako je tebi karb poštelan, ali očito da je prebogata smjesa... vjerojatno si ulio mješavinu?
a za oprugice kemijaj, vidi koja najbolje paše... kod peugeota se sve to malo čudno ponaša...
doctor speed:
da napisem sad sve fino
iglica je spustena skroz jel trnutno nemam nikakvog filtera bude gljiva, oprugice bog nemoze razvuc jer su sve pretvrde neznam kako da ih nabijem.btw dizna je 95 xD budem stavio manju.
mozes mi molim te rec gdje se steluje pumpa za ulje i koju diznu da stavim ja sam kontao 90-85.....
Drnda:
skini mjesalicu i sam radi mjesavinu, moja preporuka , jer ovako ces imat sranje veliko.. drugo, snimi video di dajes gas tj ono da ide u okretaje jer ovdje prakticki samo u leru radi i nemoze se procjeniti.. iako predpostavljam da je prebogata smjesa i preteske rolice
doctor speed:
jaci base kit je nema potrebe za skidanjem... valjci su 6,5gr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju