Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ubercool speedfight 2 full stage6
Miki-speedy:
--- Citat: Jump33r - 30 Srpanj, 2011, 00:24:33 ---Mici ova pojacanja. To ti nije tribalo. ;D
--- Kraj citata ---
Vise mi izgleda da je pojacavao plastike nego ramu :laughing9:
Aprilia97:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Srpanj, 2011, 03:02:52 ---Vise mi izgleda da je pojacavao plastike nego ramu :laughing9:
--- Kraj citata ---
ma dobro ga je sredio ne serite...skuter fantastično izgleda :notworthy: :notworthy: :notworthy:
mhr-team:
--- Citat: doctor speed - 30 Srpanj, 2011, 00:10:55 ---stazicu eto ti pa reci da nije ok :toothy9:
btw ima malo gresaka majstor me nije fino shvatio pa je na primjer unutar fara ostavi vlakna onako hrapva i neravna pa je samo prefarbao isto tako gore kod cepa ali sve ostalo je perfektno. ante da kako mozes vidjeti uzivo da se uvjeris da je sve tip top ! za sad je to to kad se vratim s mora bit ce jos dosta toga oko masine :happy6:
--- Kraj citata ---
o tome i pričam... sve ostalo je perfektno što se i vidi na slici, ali prednja maska je jako loša nažalost :-[
ne znam, uslikaj veću sliku pa će ti isto reći i ostatak ekipe sa foruma za prednju masku, jer šteta je vidi se da si dao truda i sad da ne bude kako treba...
odnesi to ponovno majstoru (prednju masku) i reci mu da napravi kako spada :icon_thumright:
inače sve ostalo brutala :headbang:
doctor speed:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Srpanj, 2011, 03:02:52 ---Vise mi izgleda da je pojacavao plastike nego ramu :laughing9:
--- Kraj citata ---
prvenstveno je stavljeno zbog izgleda, i pogledaj malo bolje pa ces vidjeti da je zasarafano na ramu !
doctor speed:
je stazicu reko sam ti da prednja maska je malo u sjebuu ali se ne primjeti toliko, btw kad budem imo zivaca skinut je i opet je poslati da je uradi ! sa ostalim sam prezadovoljan, jos samo moram kupiti mrezice crvene tamo gdje sam rezao i blatobran sredit i njega u crveno jel upada u oci sad! i eto to je to za sad, ispod bu dosle plave ledice, i sa strana u one rupe di su bile macije oci !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju