Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ubercool speedfight 2 full stage6
doctor speed:
odavno me nije bilo, od tad se mnogo stvari uradilu, speedfight ne da ide nego kolje, a jos nije ustelovan kako treba :toothy10:
necu sad da pisem ide ovoliko onoliko jer laze sat, po mojoj slobodnoj procjeni negdje oko 105-110 po gps-u
eh sad
narucilo se nekih djelova opet, nova guvernala, deklo i tako te neke stvari
evo bas danas mi stiglo
retrovizori toxic carbon look
novi polumjesec i pignon od kurble i zvjezdica na ventilvaru
i naravno progrip rucke kolekcija 2010-2011 :toothy9:
trennutno je u njemu dizna 85 i izgleda da bi mu i 80 bila taman
trebalo bi jos da narucim neki koso digitalni sat, vidio sam neki povoljan na snizenju nekih 86€ pa cu i to u skorije vrijeme da nabavim
od serijske guvernala napravljena je guvernala ko na speedfightu 2 furious verziji i puno bolje izgleda
a dosta price evo i slika :headbang:
EdoSP:
sve 5,jos ta cukica fali ali i ona ce biti pribavljena uskoro :toothy11: clanice ovog foruma mi traze broj ili mejl da kontaktiraju zgodnog momka sa zadnje slike,sta da radim ? :laughing11:
ivan_speedy:
Iskreno vise mi se sviđa serijala look,sa nekom nabrijanom masinom,engo ovak neki sf,a ok glavno da se tebi sviđa :dontknow:
Inace dok stavljas slike probaj ih stavit u vecoj rezoluciji jer ce ovak i ne vidi bas :icon_thumright:
:hello:
doctor speed:
--- Citat: ivan_speedy - 05 Travanj, 2012, 00:09:30 ---Iskreno vise mi se sviđa serijala look,sa nekom nabrijanom masinom,engo ovak neki sf,a ok glavno da se tebi sviđa :dontknow:
Inace dok stavljas slike probaj ih stavit u vecoj rezoluciji jer ce ovak i ne vidi bas :icon_thumright:
:hello:
--- Kraj citata ---
vjeruj mi da i ja obozavam serijala izgled, ali od prvog dana kad je pocelo sa pravljenjem svega, govorim u sebi sto sam ista dirao sto nije ostao serijski a jbg sad neda mi se sve ponovo radit da bude serijala, ugl hvala :icon_thumright:
a slike ubuduce idu vece :toothy10:
doctor speed:
--- Citat: EdoSP - 05 Travanj, 2012, 00:06:07 ---sve 5,jos ta cukica fali ali i ona ce biti pribavljena uskoro :toothy11: clanice ovog foruma mi traze broj ili mejl da kontaktiraju zgodnog momka sa zadnje slike,sta da radim ? :laughing11:
--- Kraj citata ---
ma satrase se mogu mislit hahahahhaha, nek se obrate meni dat cu im ja broj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju