Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
ubercool speedfight 2 full stage6
doctor speed:
--- Citat: mhr-team - 20 Kolovoz, 2011, 01:02:31 ---siledžije :laughing7:
--- Kraj citata ---
majmuni bosanski jbg sve je kod nas na silu !
mhr-team:
ma sve mi je to poznato nešto :laughing7:
doctor speed:
idemo po redu, u ovih nekolko dana kolko se nisam javljao, nabavilo se serijsko kvacilo i na njemu su zeleni federi sad neznam ciji,vjerovatno polini... to je sve montirano gore i fin mu je start, stim da bi ga trebalo jos malo ustimat da hvata na nizim obrtajima, tu trebam mali :help: ..drugo iglica je stavljena na sredinu i saraf ler gasa zavrnut na maximum i motor nemoze da stoji u mjestu nego sam ubrzava, jer kad izvrnem taj saraf nece da krene normalno i nemoze se vozit.. trece kada je tako namjesten saraf motor sam ubrzava do 60-70 i onda stane i odrzava tu brzinu...cetvrto sad jel to sto mu je velika dizna pa se mora taj saraf zavrnut do kraja ili do cega je neznam sta vise da radim... pozdrav
Miki-speedy:
--- Citat: doctor speed - 23 Kolovoz, 2011, 23:26:16 ---idemo po redu, u ovih nekolko dana kolko se nisam javljao, nabavilo se serijsko kvacilo i na njemu su zeleni federi sad neznam ciji,vjerovatno polini... to je sve montirano gore i fin mu je start, stim da bi ga trebalo jos malo ustimat da hvata na nizim obrtajima, tu trebam mali :help: ..drugo iglica je stavljena na sredinu i saraf ler gasa zavrnut na maximum i motor nemoze da stoji u mjestu nego sam ubrzava, jer kad izvrnem taj saraf nece da krene normalno i nemoze se vozit.. trece kada je tako namjesten saraf motor sam ubrzava do 60-70 i onda stane i odrzava tu brzinu...cetvrto sad jel to sto mu je velika dizna pa se mora taj saraf zavrnut do kraja ili do cega je neznam sta vise da radim... pozdrav
--- Kraj citata ---
Pa jednostavno stavi mekse federe i cao,ako nemas javi se na pm
A koja je dizna u tom karburatoru?
doctor speed:
dizna je 95 i nema nikakvog filtera, sano krpa neka da ne ulazi prljavstina.imam mekse federe al to bi onda bili serijski kad bi njih stavio.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju