Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi sport cijena??
charnel:
--- Citat: Ceki21 - 20 Veljača, 2008, 23:15:04 ---
--- Citat: charnel - 20 Veljača, 2008, 22:26:24 ---6 LAMELLE f.CARB. 2 sp.0,30/0,35/0,40 VL
ovo pise na malossi stranici, znaci treba ih bit 6 a ja sam dobio 2.
samo sam htio da mi to neko potvrdi da znam kad ih sutra dodjem trazit da mi daju sta fali.
--- Kraj citata ---
A jesi biser..
Sa kitom dobis 1 par lamela
A ovo su lamele posebno, tak se kupuju u paketu i tam ih je 3 para (6 komada)
--- Kraj citata ---
ok dobro, pitam jebiga , znam da je bila neka priča oko tih lamela,, očito sam krivo skuzio, glavno da me nije zajebalo.
eto sta se mene tice, moze lock.
3alfa3:
Malossi kitevi (barem sport i mhr replika) jesu malo skuplji, ali kad vidis da s njima dobijes i vrlo kvalitetan iglicasti lezaj i usisne lamelice, onda i nije preskupo. To dvoje odvojeno bi kostalo 200+ kuna.
Ionako bi to dvoje uvijek preporucio kod stavljanja kita.
vpucko:
i jos + kod AC malossi sport ima 2 rebra vise nego trohpy
znaci bolje hladjenje ;)
ryder on the storm:
--- Citat: dino_sk - 17 Veljača, 2008, 19:14:39 ---1460 kn je frend platio za piaggio u benconyu prije 2 tjedna
--- Kraj citata ---
kako, jbt, pa ja sam pitao u ciklima u puli za mhr replicu i reko je tip da je 1400i nešto, jbt, ša nebi onda ovaj sport trebo bit dost jeftiniji
DvdAerox:
bom te e, osto sam iznenadjen koliko je skupo kod nas.. idem do trsta i ga kupim za nekih 100 eura a repliku za neki sicus vise..
moze mali info OT, dali se u hr moze nabavit roba polini, i eventualno koliko bi bio evolution 2? cisto informativno.. sorry za OT..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju