Općenito > Maxiskuteri
tuning Xciting 250
x250:
steef kakav je to turbo variomat?
coko:
ja ipak nebi mjenjao vario ,samo bi se "igrao" s kuglama (po preporuci ,dr pulley)
no, koliko ipak košta zamjenski sportski vario za prosječan skut od 250ccm ? jeli skuplji ili jeftinije od originala ?
te kako uskladiti vario i kumplug . . . prvi put čujem da ima manje okretaja u krajnjoj brzni s "turbo variom" !? no nisam provao pa neću biti kategoričan. . . :icon_scratch:
x250:
Dao sam soma i sto kn za malossi variomat prije 2-3 godine, neznam koliko je skuplji i dali je uopće skuplji od serijale. a dr. pulley rolice od 18 gr. sam našao i ovih dana ću vidjet s frendom da ih naručimo, javit ću točnu cijenu kad naručim jer mislim da bi me trebale koštati oko 60-ak USD-a sa dostavom na kučnu adresu.
Grale:
--- Citat: coko - 07 Rujan, 2012, 10:20:30 ---ja ipak nebi mjenjao vario ,samo bi se "igrao" s kuglama (po preporuci ,dr pulley)
no, koliko ipak košta zamjenski sportski vario za prosječan skut od 250ccm ? jeli skuplji ili jeftinije od originala ?
te kako uskladiti vario i kumplug . . . prvi put čujem da ima manje okretaja u krajnjoj brzni s "turbo variom" !? no nisam provao pa neću biti kategoričan. . . :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa svrha sportskog variomata prvenstvo i je da smanji okretaje na krajnoj...
tj.drži skuter na idealnim okretajima kroz cijelo ubrzanje sve do kraja prijenosa...
cijena njim je od 150 eura nadalje
coko:
--- Citat: Grale - 09 Rujan, 2012, 12:42:46 ---
--- Citat: coko - 07 Rujan, 2012, 10:20:30 ---ja ipak nebi mjenjao vario ,samo bi se "igrao" s kuglama (po preporuci ,dr pulley)
--- Kraj citata ---
pa svrha sportskog variomata prvenstvo i je da smanji okretaje na krajnoj...
tj.drži skuter na idealnim okretajima kroz cijelo ubrzanje sve do kraja prijenosa...
cijena njim je od 150 eura nadalje
--- Kraj citata ---
ok :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju