Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Zenith
ilivan:
--- Citat: SpeedFighter 2 - 27 Srpanj, 2011, 13:54:29 --- ;D ;D ;D eo danas sam ulio gorivo (mjesavinu sa 2taktolom) Mogu ti rec nesto SJEBA san se :confused5: Nas kako je dimilo odma san ga izgasija i izlija gorivo i isao po novo! eo prije 20 min sam ulio novo i probao kurblati nece ??? ali san zato malo puhnio u rezervar i malo je oteklo goriva :headbang:
No imam jos jedan problem kad motor upalim i pustim gasa on se ugasi a kad Drzim gas maksimalno i pustim ga onda se samo cuje jaci i jaci zvuk a kolo se ne okrece ??? i motor se gusi... AMO POMAZITE!
--- Kraj citata ---
necu se pravit pametan ,al ako s kkotac nek okkrece onda te jeb* remen il da nije puko? nisam siiguran nek kazu pametniji xD
SpeedFighter 2:
Kad niko nezeli pomoc :sad1: :sad1: :sad1:
B.E.R.O.:
--- Citat: SpeedFighter 2 - 27 Srpanj, 2011, 13:54:29 --- ;D ;D ;D eo danas sam ulio gorivo (mjesavinu sa 2taktolom) Mogu ti rec nesto SJEBA san se :confused5: Nas kako je dimilo odma san ga izgasija i izlija gorivo i isao po novo! eo prije 20 min sam ulio novo i probao kurblati nece ??? ali san zato malo puhnio u rezervar i malo je oteklo goriva :headbang:
No imam jos jedan problem kad motor upalim i pustim gasa on se ugasi a kad Drzim gas maksimalno i pustim ga onda se samo cuje jaci i jaci zvuk a kolo se ne okrece ??? i motor se gusi... AMO POMAZITE!
--- Kraj citata ---
Ja tebe nista nisam razumio,odakle si ti??
:icon_scratch: :icon_scratch:
tomovzo666:
--- Citat: B.E.R.O. - 27 Srpanj, 2011, 21:54:02 ---Ja tebe nista nisam razumio,odakle si ti??
:icon_scratch: :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zar ne vidis u profilu da je decko iz kastela
B.E.R.O.:
--- Citat: tomovzo666 - 27 Srpanj, 2011, 21:58:36 ---zar ne vidis u profilu da je decko iz kastela
--- Kraj citata ---
Pa vidim,ali ga ne razumijem nista sta je napisao!!!
Nek napise knjizevno kao sto je ucio u skoli,ja ga ovako nemogu razumijeti.
Pomogao bih mu ali... :dontknow: :dontknow:
Nije bitno odakle je,iz iste smo drzave ali ja ga ne razumijem!!!
Da se razumijemo nemam nista protiv Dalmatinaca,Purgera,Zagoraca... i ostalih da nebi ispala neka frka sada!!!
;) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju