Tehnički kutak > Styling skutera
Motocikl pod "(na)oblakom"
master_o_fight:
trebalo bi ga razbit svarno užas :icon_thumright:
Genesis051:
Stvarno i ja vjerujem da je netko, tko me pozna... i makar ja stvarno nemam protiv nikoga ništa,,, tko zna, kako je neka "sirovina" protumačila bilo koju moju izjavu... kad prema nekom imaš averziju (a ne može se svima biti simpatičan), onda mu mjeriš svaku riječ... i tumačiš je na svoj način...
Jbt. k'o da i ja nemam nekih takvih (koji mi nisu po volji), pa im ipak nisam namazao auto sprej-mlijekom za krpanje guma...
To nas dijeli od tih neandertalaca... neki IMAJU kulture, za svladat svoje niske porive...
Svejedno, lako se ja spustim tako nisko, samo utoliko, da "sirovina" uvidi, koliko truda treba za to skidat sa laka i ostalih detalja...
Uhhhh... u ovom trenutku, da sam siguran tko je, odnosno da mi je 15 min na milost (i nemilost) njegov auto... :zmaj: :odj: :angryfire: :sign113: :trespaf:
Mr J:
Ja bih napravio sljedece...
Napisao i isprintao te objesio na vidljivom mjestu : NEKA MI BILO TKO OD ZAPOSLENIKA JAVI TKO MI JE OSTETIO MOTOCIKL KAKO BI SAMO AUTOMOBIL OD TE OSOBE BIO KAZNJEN A NE DA ISPASTAJU PRIJEVOZNA SREDSTVA SVIH ZAPOSLENIKA! HVALA NA RAZUMIJEVANJU!
Genesis051:
--- Citat: Mr J - 19 Veljača, 2008, 17:51:27 ---Ja bih napravio sljedece...
Napisao i isprintao te objesio na vidljivom mjestu : NEKA MI BILO TKO OD ZAPOSLENIKA JAVI TKO MI JE OSTETIO MOTOCIKL KAKO BI SAMO AUTOMOBIL OD TE OSOBE BIO KAZNJEN A NE DA ISPASTAJU PRIJEVOZNA SREDSTVA SVIH ZAPOSLENIKA! HVALA NA RAZUMIJEVANJU!
--- Kraj citata ---
:rofll: :rofll: :rofll: :icon_thumright: :icon_thumright: :sign188:
Izuzetna ideja... da sam samo siguran, da je i njegov auto među parkiranima... vjeruj... žrtvovao bi parsto Kn, za kupit 10-ak bočica, pa "navali" !!! (na gornjim plohama auta, poklopcu motora, krovu i poklopcu bunkera/ ako vozi limuzinu/ bi imao "snježni nanos", isti, kakav je meni ostavio, s tim, da bi meni trebalo više sprejeva za "uredno pokrit" površinu) :laughing7: ....
Ali tada bi osveta bila napravljena incognito ...
"Pokrijem" mu auto istu noć, i još ih par zapackam, kao: bočica bila pri kraju, pa je "vandal" prestao radit štetu... sad bi znali čija je osveta...
Genesis051:
P.S. samo znaš... to je mala sredina, a zbog malog broja promjena kadrova, i stalna (sredina)... ja vrlo vjerujem, da će se netko, za 2-3 godine "izlajat", po sistemu: "ooo, kako je to bilo smješno, kad sam namazao motor sa pjenom/sprejem za pumpanje guma"...
Izać će to na vidjelo... skoro sam siguran... a onda... kad budem znao, tko je...
Ništa neću poduzet... ("netko to" obavlja umjesto mene... po sistemu Cosa nostra-e)... :toothy3:
Jbt. nikad nisam prstom mrdnuo protiv ljudi, koji su mi se nečim zamjerili (od ove četvorice, koji su umrli, i jednog, koji se s broda iskrcao sa puknućem čira na želucu, taj je preživio)... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Kažu ljudi, da tiha voda brege dere... nije svatko nevinašce, ako tako izgleda...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju