Tehnički kutak > Tuning skutera
Davi mi se kinez!!!
gun_rider:
--- Citat: Boyler - 20 Veljača, 2008, 17:26:15 ---
--- Kraj citata ---
Onda mu nebi ni na leru radia dobro...padali bi okretaji i gasia bi se...nije prirubnica
[/quote]
Bas i nisi u pravu. Covjeku je ler bio najnormalniji ali nije mogao potegnuti vise od 40. (blokada odavno skinuta), da bi na kraju bio puknut utor na koljenu i gumeni prsten je iskocio iz lezista. Novo koljeno i dihtung i baotian ide ko i prije
[/quote]
puca meni neka stvar za nekog tamo čovika bla bla kad ti ja govorim iz prve ruke. pukne od starosti na svakom, loše ide, gas zna štekat, sporo padaju okretaji i zna se gasit na leru. i moj je iša nekih 40-50 tako...sa novom 70...i ne pokušavaj krpat staru jer nema smisla...ja san pokuša na sve načine i uvik negdi pušta
svemirac:
složili ga dečki na servisu dva dana radio bezprijekorno,kad danas više ne pali.
j...m mu m...r poludio sam više sa tim kinezom,ne baca iskru,nekaj struja sad jebe... shit.
na mojem tgb nema sranja sa ničim,ovaj kinjinjo ima 1300 km. i več mi ga je pun k...c a imam ga mjesec dana.
zakaj ne baca iskru na svječku??
deba:
meni se je aprilia sr gusila pri dodavanju gasa a nakraju je ispalo posto san vozio sa sportskim filterom karb se tresao i jedna diznica se sama od sebe odvidala i upala u casicu te je vukao ili previse zarka ili premalo goriva !uglavnom karb
igor.sb:
--- Citat: deba - 22 Veljača, 2008, 20:48:49 ---meni se je aprilia sr gusila pri dodavanju gasa a nakraju je ispalo posto san vozio sa sportskim filterom karb se tresao i jedna diznica se sama od sebe odvidala i upala u casicu te je vukao ili previse zarka ili premalo goriva !uglavnom karb
--- Kraj citata ---
lol ovako sta prvi put cujem da se nekom odsarafila dizna
andy:
--- Citat: deba - 22 Veljača, 2008, 20:48:49 ---meni se je aprilia sr gusila pri dodavanju gasa a nakraju je ispalo posto san vozio sa sportskim filterom karb se tresao i jedna diznica se sama od sebe odvidala i upala u casicu te je vukao ili previse zarka ili premalo goriva !uglavnom karb
--- Kraj citata ---
hehe i ja :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju