Tehnički kutak > Tuning skutera

Davi mi se kinez!!!

<< < (3/8) > >>

svastar:
ziher ti je pukla prirubnica,ili ti dio koji spaja fergazer s cilindrom,to je i meni bilo pa sam morao mjenjat,i to pukne ti ispod shelne

Agil:
SVEMIRAC. makni avatar, meni izaziva neugodan osjecaj mucnine i ljuljanja, a vjerujem i vecini drugih...!!!!!
Netko osjetljiviji možda dobije i epi napad...

Fino , stavi sliku TGB skutera, a taj avatar koristi na nekom forumu filozofije, ..ili tako nekako...

gun_rider:

--- Citat: Boyler - 19 Veljača, 2008, 16:58:22 ---Ima jos jedan zajeb koji sam slucajno vidio na jednom baotianu. Izmedju cilindra i frge imas plasticno koljeno. Skini koljeno sa cilindra i pogledaj dali gumeni prsten stoji kako treba.
I nebi bilo lose provjerit filter za benzin

--- Kraj citata ---

Onda mu nebi ni na leru radia dobro...padali bi okretaji i gasia bi se...nije prirubnica

Boyler:

[/quote]
Onda mu nebi ni na leru radia dobro...padali bi okretaji i gasia bi se...nije prirubnica
[/quote]

Bas i nisi u pravu. Covjeku je ler bio najnormalniji ali nije mogao potegnuti vise od 40. (blokada odavno skinuta), da bi na kraju bio puknut utor na koljenu i gumeni prsten je iskocio iz lezista. Novo koljeno i dihtung i baotian ide ko i prije

svemirac:

--- Citat: Boyler - 20 Veljača, 2008, 17:26:15 ---

--- Kraj citata ---
[/quote]

Bas i nisi u pravu. Covjeku je ler bio najnormalniji ali nije mogao potegnuti vise od 40. (blokada odavno skinuta), da bi na kraju bio puknut utor na koljenu i gumeni prsten je iskocio iz lezista. Novo koljeno i dihtung i baotian ide ko i prije
[/quote]

ma ja nemogu niti 15 odma crkava...odfurao sam ga na servis,sutra je gotov.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju