Tehnički kutak > Tuning skutera

Uloga centralnog federa

<< < (3/4) > >>

marej88:
Evo da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde, imam na Runneru Leo Vince TT, i rolnice od 4.8 gr. Razmisljam da uzmem novi centralni posto na motoru je fabricki. Imam problema na uzbrdici i kada se motor zagreje, nece lepo da ide na dodavanje gasa. Da li to vredi uzimati i koje tvrdoce bi najvise odgovarao???

BlackNaranča:
malo tvrde stavi, ja koliko sam citao po netu za svaki tuning motora, bilo bi ideanono nesto tvrdi feder stavit. Dakle za high end bi bilo 120%, midrace 82% tvrdi, a ovako base 40-50% tvrdi a ti posto si samo rezonantni auspuh stavio i rolice, reda radi stavi 15% tvrdu oprugu.

marej88:

--- Citat: BlackNaranča - 26 Srpanj, 2011, 00:08:23 ---malo tvrde stavi, ja koliko sam citao po netu za svaki tuning motora, bilo bi ideanono nesto tvrdi feder stavit. Dakle za high end bi bilo 120%, midrace 82% tvrdi, a ovako base 40-50% tvrdi a ti posto si samo rezonantni auspuh stavio i rolice, reda radi stavi 15% tvrdu oprugu.

--- Kraj citata ---

Pa ta 15% da li je bolja od centralne Runnerove serijske? Da ne bacam pare za dzabe :)

BlackNaranča:
a cujes svakako ako ti proklizava uzbrdo ti se isplati

Iwo SR Tuono:
u biti polini bijeli bi bio idealan ako ćemo tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju