Općenito > Maxiskuteri

derbi gp1 ili nexus 300

(1/4) > >>

archer:
poz dali ima netko iskustva sa ovim skuterima derbi gp1 250 ili gilera nexus 300 ?

derbiGP1:
imas neki razlog ili samo pitaš ? :icon_scratch:

archer:
Razlog je uzeo bi nešto od ta dva ali me više privlači gp1 250 svojim izgledom pa ako imate neka iskustva sa ta 2 skutera ?

derbiGP1:
mislim da neces pogrijesit ni sa jednim, moram prije svega gledat svoju financijsku situaciju jer razlika u cijeni im je velika, moras gledat svoje potrebe, koliko se vozis, koliko daleko ides ili planiras ici, vozis li se cesce sam ili sa jos jednom osobom...kazem to sve zato jer mozes iz aviona primjetit da je jedan dosta veci od drugog a tu je opet i pitanje prakticnosti (zato te pitam gdje se najvise vozis...) razlika ti je u cijeni osig. kod registracije...

archer:
Trenutno imam A1 kategoriju i sad mogu na polaganje A2 netreba mi baš nešto za daleke relacije trenutno imam gp1 racing i s njim sam zadovoljan ali mi je slab za dvije osobe  njega bi dao u zamjenu i neku nadoplatu za gp1 250 u večini slučajeva još jednu osobu vozim zato kažem volio bi da ima snage da se malo može poterati na ravnome .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju