Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (8/51) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Domba - 04 Kolovoz, 2011, 15:45:37 ---pa 4000km, nije malo, stavljas orginalni remen, ili si probao kelvarom?

--- Kraj citata ---
ma jok ove kineske ja stavljam kaj su najjeftiniji, sa Ebaya za 50 kn..a 4000km ja natučem za čas..dnevno napravim 100-150km..nekad više nekad manje..

wonderkid:
fusas previse,opce nisi nastelao skuter pa zato i ide tako a moglo bi se si se sigurno 20% bolji rezultat izvuc

zvonkec_92:

--- Citat: wonderkid - 04 Kolovoz, 2011, 18:11:53 ---fusas previse,opce nisi nastelao skuter pa zato i ide tako a moglo bi se si se sigurno 20% bolji rezultat izvuc

--- Kraj citata ---

naravno da se može..al meni opče netreba maximum iz motora..to je i ovak dobro...naštelan je bio super kad je novi remen i org piksa..čim se potroši remen i rastegne odma je druga priča..pa aj onda opet preštelavat  prenos i za*ebavat se..neda mi se...našerafio sam se dosta po tom motoru. sad ga vozim dok se ne rasipa..

zvonkec_92:
aj išo sam malo prije vratit orginalnu piksu na variomat.. i ima dost bolji start sa njom al nema krajnje.. na 85-90 se oče razletit kolko se vrti...a sa onom skračenom piksom ide puuno brže i na nižim okretajima al je start dost lošiji..

Domba:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Kolovoz, 2011, 16:57:44 --- ma jok ove kineske ja stavljam kaj su najjeftiniji, sa Ebaya za 50 kn..a 4000km ja natučem za čas..dnevno napravim 100-150km..nekad više nekad manje..

--- Kraj citata ---

Kupi pošteni remen. Imam osječaj da će ti više isplatiti pošteni remen neko ovi kineski koji jako malo traju.

I svakako poštimaj motor kako treba, tako čes dobiti nešto perofmansi, manju potrošnju i zdraviji motor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju