Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 170cc
Anel:
Auu strava je :headbang:
Je li mi mozes reci koliko je isao kad je bio full serijala i ako znas koliko ima kg? :)
zvonkec_92:
--- Citat: Anel - 03 Kolovoz, 2011, 20:41:26 ---Auu strava je :headbang:
Je li mi mozes reci koliko je isao kad je bio full serijala i ako znas koliko ima kg? :)
--- Kraj citata ---
kad je bio seriala išo je jedva 85-90 i to sa saginjanjem i na 8500 okr..sad ide i brže a vrti se na manje okretaja..a kg :? sad nezz u papirima piše 104 kg al ja imam još jedno 7 kila alata ispod sica ( za svaki slučaj )
animatrix:
to je taj rad, i ja furam sav alat za rastavit masinu uz cestu :headbang:
mehanicki mi se dopao, stvarno me zanima kakav je osjecaj odvrniti gas na 170cc GY6.. da te pitam, koliko ti okretaja vrti sada sa svime a koliko je vrtio samo 170cc sa serijskom bregom? kolika je razlika?
zvonkec_92:
--- Citat: animatrix - 04 Kolovoz, 2011, 08:35:41 ---to je taj rad, i ja furam sav alat za rastavit masinu uz cestu :headbang:
mehanicki mi se dopao, stvarno me zanima kakav je osjecaj odvrniti gas na 170cc GY6.. da te pitam, koliko ti okretaja vrti sada sa svime a koliko je vrtio samo 170cc sa serijskom bregom? kolika je razlika?
--- Kraj citata ---
nije ni bio 170 sa serijskom bregastom..kad sam skinuo stari kit sve je odma novo išlo.. a ono čuj...frgič nije diran opče, naštelan je tvornički za 125cc..to neču ni dirat jer bu onda još više trošio a rezervar je i onako jadnih 4 litre :S kad bi promjenio diznu i remen išo bi on još bolje al netreba.. ovaj remen kaje gore istegnut je več previše i poderan..več sam za 2 mm skratio piksu na variomatu da mi nebude labav remen.. na cesti nemre razvrtit do kraja mašinu al na nogarima se oče razletit sa ovom bregastom..baš se čuje razlika u okretajima dok je bio 150 sa serijskom glavom i bregastom i sada...
animatrix:
koliko ti trosi sada? moras adekvatnu diznu staviti, nece on tebi puno vise trositi s njom, ako vozis jednako skuter, jednako ce i trositi, a trebat ce ti manje gasa da odrzavas istu brzinu.. tako da ces doci na isto.. a bolje ce ici na punom gasu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju