Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (39/51) > >>

stunt_master:
zza tu potrosnju zovoljavajuce mada bi se
moglo mozda vise iz 170cc izvuc  :dontknow:

koliko si krajnje dobio sa duljim prijenosom ??

zvonkec_92:

--- Citat: stunt_master - 15 Kolovoz, 2012, 15:10:16 ---zza tu potrosnju zovoljavajuce mada bi se
moglo mozda vise iz 170cc izvuc  :dontknow:

koliko si krajnje dobio sa duljim prijenosom ??

--- Kraj citata ---
nezz nisam ga još stisko do kraja... a dalo bi se izvuč još ali nema potrebe.. meni je i ovo dosta, meni netreba da on leti 150 neg d ide bar 80-100 bez urlanja i da je gas do kraja.. a to sam napokon postigo.. ovo sve na videu je vožnja sa pola gasa..  inače 125 je išo na full gasu 85-90 i dero se na 9000 okretaja.. i kud ja mogu na put sa takvim skuterom?? a ovako uživam u vožnji sa 1/3 gasa navuče 80 i takos e vozit do mora i nazad- milina.. :D

zvonkec_92:
e i još sam manju diznu u karb stavio.. točnije 107.. znam prije dok je bila ta dizna nutra nije opče bilo gareži na klipu ni na glavi a sa 114 je ima i još je šaraf onaj bočni bio do kraja vani inače nije htio radit kako treba... i nažalost osjeti se u ubrzanju između 107 i 114 dizne :/ al neka.. :D

andrej.samoborec:
ma super je to,kaj hoces  :icon_tongue:  ajd dok ga posteno razradi,napisi krajnu brzinu fulll me zanima kolko ide sad......   

anton55:
nezz nisam ga još stisko do kraja... a dalo bi se izvuč još ali nema potrebe.. meni je i ovo dosta, meni netreba da on leti 150 neg d ide bar 80-100 bez urlanja i da je gas do kraja.. a to sam napokon postigo.. ovo sve na videu je vožnja sa pola gasa..  inače 125 je išo na full gasu 85-90 i dero se na 9000 okretaja.. i kud ja mogu na put sa takvim skuterom?? a ovako uživam u vožnji sa 1/3 gasa navuče 80 i takos e vozit do mora i nazad- milina.. :D
[/quote]
Ovo si dobro rekao bitno je da ti putna brzina bude oko 80 kad ideš na dalje rute, a ne da ga moraš držati na maximumu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju