Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 170cc
zvonkec_92:
--- Citat: andrej.samoborec - 14 Srpanj, 2012, 13:49:05 ---super pila,kolko imas cola kotace gore ?
--- Kraj citata ---
12"
zvonkec_92:
--- Citat: ivanm - 14 Srpanj, 2012, 12:35:44 ---serijski su sigurno bili neki kineski tak da bi Koyo morali raditi bez greške (uz pravilnu ugradnju)
--- Kraj citata ---
pa evo viš kolko km sam napravio sa skuterom a ovi org ležajevi nemaju ni lufta nit roštaju ni niš, ko novi su.. :/ kad ga sklopim opet če roštat.. nemam pojma kaj to rošta.. :icon_scratch:
marko_AeRoX:
Jesi uspio skužit kaj rošta? Ugl, predobar rocky, sviđa mi se :icon_thumright:
zvonkec_92:
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Kolovoz, 2012, 09:23:55 ---Jesi uspio skužit kaj rošta? Ugl, predobar rocky, sviđa mi se :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
jesam, lol ležajevi su u bloku dobili lufta :/ nabavio sam drugi blok, promjenio ležajeve na radilici, kupio novi lanac bregaste i novi lanac uljne pumpe, kupio najduži prenos kaj postoji za GY6 mašinu, ( mislim na sekundar u getribi ) sve sam detaljno opro i ošistio da je sve čisto kad se sklopi... nabavio lonac Deak od gillere VX/VXR to još treba pripasat gore, i skuterić je ko bombonček.. :D
ljevi je org sekundar, ovaj kaje nutra je duži
Uploaded with ImageShack.us
pobrušen blok jer u serijski nestane cilindar, promjer bloka je 61 a vanjski promjer cilindra 63.2mm
i naravno Deak ( kupio sam ga od Pralasa )
Grale:
termogrupu selis sa starog bloka?
je sad profesionalnije pobrusen blok? :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju