Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 170cc

<< < (24/51) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Ožujak, 2012, 21:13:49 ---lose sagorijevanje imas, po ventilima je smjesa relativno ok

--- Kraj citata ---
kaj bi trebala veča dizna jel ??a onaj stari kit koji sam prvi imao na tom skuteru od 150cc je između glave i cilindra imao dihtung od klingerita i sa onim nikad nije bilo problema.. i naravno nisam stezo glavu moment ključem nego ovak na osjet sa 12 gedorom.. :/

Drnda:
imas pun klinac garezi, tj nesagorene smjese, mozda je cak prevelika nezz, to trebas sam vidjeti, stezem i ja rucno uvijek i nema problema.
kupi klingerit i napravi par komada  :icon_thumright:

zvonkec_92:

--- Citat: Drnda-1 - 08 Ožujak, 2012, 21:30:14 ---imas pun klinac garezi, tj nesagorene smjese, mozda je cak prevelika nezz, to trebas sam vidjeti, stezem i ja rucno uvijek i nema problema.
kupi klingerit i napravi par komada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma to je još i OK.. sa kitom ima več oko 6000km i nikad nije raskapano sve do sad.. tak da to i nije puno gareži na tu kilometražu...a dihtung od klingerita nemrem sam doma napravit jer mora imat onaj rub bakreni ili aluminijski, onaj onutarnji rub dihtunga.. a ovi limeni kaj dolaze uz kit kad kupiš to je skroz za k**ra*.. na prijašnjim skuterima tih dihtunga sam se namjenjo brdo.. to nikako ne dihta.. a jel bi valjalo da vratim ovaj stari limeni i samo ga namažem sa masom za dihtanje??

Drnda:
ja inace to radim, ali sa klingeritnim ili obicnim papirom od korica biljeznice...
kod mene je 2t, ali nakon 16 tisuca termogrupa je ko iz ducana bila, i nigdje tragova garezi ni istrosenosti, cak ni karike nisu bile potrosene

zvonkec_92:
ma budem ja dao kod Rogine ( http://www.rogina.hr/ ) napravit novi dihtung ali NE više limeni i još ču ga namazat za svaki slučaj sa diht masom i onda valjda nebi smjelo puštat..

jučer kad sam sve raskopo nisam mogo vjerovat kolko ta kineska radilica može trajat.. klipnjača nema ni stotinke lufta a ni ovi ležajevi na radilici isto.. koda taj skuter ima 2000km a ne prek 30 000..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju