Općenito > Generalno o skuterima
sto mi je potrebno da stavim radio i zvucnike u skut
Genesis051:
Jedino dok negdje stoji, da svira, ali to su rijetke prilike...
2. kako riješiti iscrpljivanje (ionako) malog akumulatora...
3. otuđivanje i/ili (još gore) devastacija
Jednostavnije ti je nositi sa sobom MP3-4 player... za vožnju...
Dok stojiš, ionako si negdje u blizini glazbe...(kafić, dvorište neke kuće)
Ako si negdje u prirodi (gdje nema glazbe), poslušaj me: slušaj prirodu i društvo :icon_tongue:
(prirodu: da ti se malo odmore uši od rada motora, jednostavno ptice, šum vjetra, vode, ako je ima... a društvo:
ako si s nekim, posveti se njima/ nj o j i vidjet ćeš da to i nije tako loše... (ali to ti je iskustvo koje dođe "s godinama" :old: ) :)
roby44:
el - evo tu cu napisat sve, mp3, koristi bateriju,koliko V? ti bi njega spojio na akumulator,moze se sredit.
za zvucnike od kompa jos lakse,moze direktno. ako je adapter vani,ne treba ni otvarat zvucnike,ako je ugrađen treba rastavit i izvadit trafo i ispravljac jer nisu potrebni i smetaju.
el:
--- Citat: roby44 - 09 Listopad, 2006, 11:57:31 ---el - evo tu cu napisat sve, mp3, koristi bateriju,koliko V? ti bi njega spojio na akumulator,moze se sredit.
za zvucnike od kompa jos lakse,moze direktno. ako je adapter vani,ne treba ni otvarat zvucnike,ako je ugrađen treba rastavit i izvadit trafo i ispravljac jer nisu potrebni i smetaju.
--- Kraj citata ---
mozes ako ti nije tesko malo pojasnit za mp3 (kako,preko cega...) jer ako cu si to spojit glupo mi je na mp3-u svako malo mijenjat bateriju... i za zvucnike. ja mislim spojit zvucnike za auto(140v) ali bi stavio pojacalo od zvucnika za komp (oni mali zvucnici imaju pojacalo,treba ga samo van raskopat i spojit)
roby44:
kako sa napaja taj tvoj mp3?? koje bat??
el:
--- Citat: roby44 - 10 Listopad, 2006, 11:44:29 ---kako sa napaja taj tvoj mp3?? koje bat??
--- Kraj citata ---
1.5v
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju