Ostalo > Svijet računala i mobitela

flight simulator x

<< < (2/4) > >>

S.W.A.T.:
igra stvarno ima 15gb...
al igra ti je stvarno vise za profe...eto ima sam cast da se uspijem uclanit na croaviationforum  i tamo sam vidio kako to igraju cak pravi piloti u MP...jer postoje te virtualne kompanije i sta ja znam...to je onako tipa san andreas real life MP...bar sam tako shvatio...

a u igri vozis samo civilne avione...jedino ako se kasnije nesto otkljuca al ne vjerujem jer za ratne imas stormovik ik tako nesto...ovo je samo simulator...znaci sto vise realnije...ima JAKO puno kontrola i nikako ih nemogu popamtiti a za jet-ove su vazen...tipa upaliti svjetlo za sletanje ili sta ja znam...ta sranja...

Tommek:

--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 13:08:11 ---igra stvarno ima 15gb...
al igra ti je stvarno vise za profe...eto ima sam cast da se uspijem uclanit na croaviationforum  i tamo sam vidio kako to igraju cak pravi piloti u MP...jer postoje te virtualne kompanije i sta ja znam...to je onako tipa san andreas real life MP...bar sam tako shvatio...

a u igri vozis samo civilne avione...jedino ako se kasnije nesto otkljuca al ne vjerujem jer za ratne imas stormovik ik tako nesto...ovo je samo simulator...znaci sto vise realnije...ima JAKO puno kontrola i nikako ih nemogu popamtiti a za jet-ove su vazen...tipa upaliti svjetlo za sletanje ili sta ja znam...ta sranja...

--- Kraj citata ---

pa svaka cast,mozda da kad se instalira :happy6:

S.W.A.T.:
na to sam i mislio :redface: :toothy12: :headbang:

Tommek:

--- Citat: S.W.A.T. - 15 Veljača, 2008, 13:29:49 ---na to sam i mislio :redface: :toothy12: :headbang:

--- Kraj citata ---

tebe sam razumio,a vis onaj cole se buni kak skinut 15gb ROFL

S.W.A.T.:
hehe...
al igra je inace predobra...

samo to sta je igraju i pravi piloti ti puno govori...tj. ti i nije igra...vec vise neki jednostavni simulator...(jer kad ides polagati za pilota oni isto imaju simulatore al sa kabinom...ovo je bez kabine :laughing7: :drunken_smilie: :happy8: )

lol...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju