Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Ghost Rider - BusaTurbo
Loris Ri:
--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 23:37:17 ---lik stvarno zna sta radi,a i kod mene ima jedan lik blizu zivi njega vecina bikera zna on je otisa na motorijadu i pukne mu prednja guma a motorijada je bila u orasju 30km od brckog on je vratio se u brcko sve na zadnjem ludost je vjerovo nisam dok me svi nisu uvijerili u to znam da na pravcu cera na zadnjem koliko mozes da ide 30km
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ti si kralj!!! majke mi!!!
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
te-te-ac:
--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 23:37:17 ---lik stvarno zna sta radi,a i kod mene ima jedan lik blizu zivi njega vecina bikera zna on je otisa na motorijadu i pukne mu prednja guma a motorijada je bila u orasju 30km od brckog on je vratio se u brcko sve na zadnjem ludost je vjerovo nisam dok me svi nisu uvijerili u to znam da na pravcu cera na zadnjem koliko mozes da ide 30km
--- Kraj citata ---
fak jea!! :headbang: :glasses9:
benjamin_hawk:
--- Citat: te-te-ac - 22 Srpanj, 2011, 00:13:09 ---fak jea!! :headbang: :glasses9:
--- Kraj citata ---
ako nevjerujes ko god je iz brckog ce ti tu info potvrditi ;)
3alfa3:
Koliko ja znam, poginuo je lik iz Francuske koji se furo na ovog
te-te-ac:
--- Citat: benjamin_hawk - 22 Srpanj, 2011, 00:20:11 ---ako nevjerujes ko god je iz brckog ce ti tu info potvrditi ;)
--- Kraj citata ---
s kim god si ti dobar ja se toga plašim.. mrak je ogoločeni penis za ovo.. :harmonika:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju