Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Ghost Rider - BusaTurbo

<< < (4/6) > >>

Loris Ri:

--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 23:37:17 ---lik stvarno zna sta radi,a i kod mene ima jedan lik blizu zivi njega vecina bikera zna on je otisa na motorijadu i pukne mu prednja guma a motorijada je bila u orasju 30km od brckog on je vratio se u brcko sve na zadnjem ludost je vjerovo nisam dok me svi nisu uvijerili u to znam da na pravcu cera na zadnjem koliko mozes  da ide 30km

--- Kraj citata ---

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:   
ti si kralj!!! majke mi!!!
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

te-te-ac:

--- Citat: benjamin_hawk - 21 Srpanj, 2011, 23:37:17 ---lik stvarno zna sta radi,a i kod mene ima jedan lik blizu zivi njega vecina bikera zna on je otisa na motorijadu i pukne mu prednja guma a motorijada je bila u orasju 30km od brckog on je vratio se u brcko sve na zadnjem ludost je vjerovo nisam dok me svi nisu uvijerili u to znam da na pravcu cera na zadnjem koliko mozes  da ide 30km

--- Kraj citata ---

fak jea!!  :headbang:  :glasses9:

benjamin_hawk:

--- Citat: te-te-ac - 22 Srpanj, 2011, 00:13:09 ---fak jea!!  :headbang:  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ako nevjerujes ko god je iz brckog ce ti tu info potvrditi ;)

3alfa3:
Koliko ja znam, poginuo je lik iz Francuske koji se furo na ovog

te-te-ac:

--- Citat: benjamin_hawk - 22 Srpanj, 2011, 00:20:11 ---ako nevjerujes ko god je iz brckog ce ti tu info potvrditi ;)

--- Kraj citata ---

s kim god si ti dobar ja se toga plašim.. mrak je ogoločeni penis za ovo..  :harmonika:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju