Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
black_spirit:
--- Citat: Ivan46 - 22 Srpanj, 2011, 19:42:27 ---E LJUDI VOZNJA CE BITI U SLIJEDECI PETAK,VRIJEME I MJESTO CU VAM JAVITI,taman se do onda mozemo dobro organizirati i skupiti jer ce biti vremena za to jbg neisplati se ako ce nas doci 5,6 ljudi tako da se vidimo u slijedeci petak.
--- Kraj citata ---
:'( :angry9:
Kamba:
--- Citat: black_spirit - 22 Srpanj, 2011, 20:13:29 --- :'( :angry9:
--- Kraj citata ---
...šta se ti ljutiš...nama ak se digne čuna mi sad palimo za Osijek i izdivljamo po onim ulicama...bar smo sad svi nakitani... :laughing7: :laughing7:
..i u sljedeči petak ništa od vožnje ljudi...... :sad3:
black_spirit:
--- Citat: Kamba - 22 Srpanj, 2011, 20:36:41 ---
...šta se ti ljutiš...nama ak se digne čuna mi sad palimo za Osijek i izdivljamo po onim ulicama...bar smo sad svi nakitani... :laughing7: :laughing7:
..i u sljedeči petak ništa od vožnje ljudi...... :sad3:
--- Kraj citata ---
a nemogu sad,treba ic nesto popit pa petak je j****u.... :icon_thumright:
zasto nemos u petak?????????????? ti da nemos na meet????? nemogu vjerovat.... ::) :confused5: :o
Kamba:
...kažem samo,mi odemo iz zajebancije za Osijek...ma mogu ja u petak,al neko drugi opet neće moć i tako prolazi sezona za sezonom... :hello: :hello:
pralas:
--- Citat: Kamba - 22 Srpanj, 2011, 21:01:04 ---...kažem samo,mi odemo iz zajebancije za Osijek...ma mogu ja u petak,al neko drugi opet neće moć i tako prolazi sezona za sezonom... :hello: :hello:
--- Kraj citata ---
izgleda da ces mene vidjeti na skuteru nakon puno puno vremena :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju