Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???

<< < (6/31) > >>

Ivan46:
gle ja povucem to sajlu i motor radi sekundu i odma se ugasi,

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 22 Srpanj, 2011, 18:23:57 ---gle ja povucem to sajlu i motor radi sekundu i odma se ugasi,

--- Kraj citata ---
kada upali,brzo spusti cok i daj malo gasa...
nije problem to srediti,mozda je samo saraf zraka problem...samo sto ja nmg doci jer sam izvan centra,nemam prijevoz i jos radnim nocnu smjenu dns

Ivan46:

--- Citat: pralas - 22 Srpanj, 2011, 18:26:04 ---kada upali,brzo spusti cok i daj malo gasa...
nije problem to srediti,mozda je samo saraf zraka problem...samo sto ja nmg doci jer sam izvan centra,nemam prijevoz i jos radnim nocnu smjenu dns

--- Kraj citata ---
ae oces sutra doci,das mi svoj broj na Pm,pa da mi napravis to molim te brate ,pomagaj,e majke mi zaplakat cu kolko mi muke stvara taj motor.

pralas:

--- Citat: Ivan46 - 22 Srpanj, 2011, 18:28:02 ---ae oces sutra doci,das mi svoj broj na Pm,pa da mi napravis to molim te brate ,pomagaj,e majke mi zaplakat cu kolko mi muke stvara taj motor.

--- Kraj citata ---
sutra nisam u osijeku :toothy3:
prijevoz mi je jedino skut kojem fali auspuh,kada mi dode auspuh onda mogu svratiti pa da pogledam ;)

Ivan46:

--- Citat: pralas - 22 Srpanj, 2011, 18:31:51 ---sutra nisam u osijeku :toothy3:
prijevoz mi je jedino skut kojem fali auspuh,kada mi dode auspuh onda mogu svratiti pa da pogledam ;)

--- Kraj citata ---
a jel bi mogo u nedjelju,pa dodes biciklom iz kojeg si ti dijela osijeka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju