Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Ae ljudi,ko je za nocnu voznju,Osijek???
Kamba:
Ljudima je žao goriva! A i niste elita foruma pa nije fora! Jebeš motor koji stoji,zapalite ga!
Ivan46:
--- Citat: animatrix - 22 Srpanj, 2011, 00:19:03 ---koliko je to nocna voznja? kad bi se nalazili? ja sam za.. ako bude lunasaki u redu, mogao bih se zaletiti do vas
--- Kraj citata ---
a mislio sam u nedjelju navecer cim padne mrak,hh posto mi nije regan motor,xD.a negdje oko pola 9 ili 9 a dogovorit cemo se samo da se skupimo,evo doce moj jos jedan lega iz rtf vozi aeroxa,a skupi cemo se do nedjelje,a dogovorit cemo se di cemo se naci u osijeku.
Ivan46:
--- Citat: tomovzo666 - 22 Srpanj, 2011, 10:17:59 ---tako sam i ja otvorio temu,kada su bil susreti u vk, da se nadjemo mi decki sa foruma,pa da se upoznamo druzimo malo,pa na susrete,odaziv je bio katastrofa,doslo 6-7 decki iz vu i nas dvojica iz grada,sramotno
--- Kraj citata ---
nebrini kad ja nest organiziram ima da bude extra,hh.ma zvat cu ja oniga pralasa pa nek on zove ove svoje,a poznam ja gumyz ali nevjerujem da bi on iso,a neznam pitat cu ga ae i vi nekoga povedite da budemo u sto vecem broju,pa ak murija naleti svako na svoju stranu valjda nece zamnom ici. :)
walkay:
Sve ovisi o vremenu, jucer sam ispolirao cijeli skuter, nesmije biti prljav! :laughing7: Ako bude sve 5, ja cu isto doci!
tomovzo666:
--- Citat: Kamba - 22 Srpanj, 2011, 10:25:35 ---Ljudima je žao goriva! A i niste elita foruma pa nije fora! Jebeš motor koji stoji,zapalite ga!
--- Kraj citata ---
na koga se to odnosi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju