Ostalo > Motocikli
Mito i elephant
Ruff Ryder:
zanima me jel pase masina sa elephanta na mita ? jer mislim kupit neispravnog mita...
fatal1ty:
Mašine su na prvi pogled iste, ali su komplet različite, dijelovi međusobno nepašu i od elephanta i tih prahistorijskih cagiva su mašine puno slabije. Elephant ima onu staru cagivinu mašinu iz 80tih.Razlika je u doslovno svemu, od blokova do komplet prijenosa, cilindra i klipa da nepričam dalje......
Možda čak i paše na nosače, ali sigurno nejde motor kao sa novom mašinom od mita.
fatal1ty:
Zaboravio napisat, paše cilindar ako se dobro sjećam ali ide klip drukčiji, s višljim čelom nego za novije... retardacija žešća, bolje to nemoj stavljat,to smeće ima samo 20 konja ako sam dobro zapamtio podatke.
Ruff Ryder:
mozda uzmem mita sad sa sjebanim lezajem radilice pa sam mislio kupit ovo za dijelove :D
radi se o mitu evo sa 7 brzina trokrake felge ima...
fatal1ty:
Ok je ako je samo nešta s mašinom, jer se za mašinu dijelovi nađu, ali ako je ovak nešta u qrcu zaboravi, jer tipa plastike, farove i dijelove šasije ćeš jako teško nać, gotovo nemoguće. Moraš sve naručivat izvana i to prek ebaya i sl.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju