Ostalo > Razne offtopic teme :)
Vicevi
robert:
dođe amerikanac kod cige i hoće jedno od njegovih 13 djece adaptirati. kaže cigo nakon što je postrojio djecu IZABERI. amerikanac kaže daj ovoga, cigo njemu NEMOJ taj mi najvrjedniji, amerikanac kaže onda onoga a cigo opet taj svira najbolje harmoniku. a amerikanac onda pa daj mi onda ovog najvećeg. cigo kaže nedam to je totalna budala. pita amerikanac zašto je budala a cigo mu odgovaraa:
ja mu jednom rekao j#bo TI MATER SVOJU!
i vidiš šta napravi budala
Drnda:
Nakon brodoloma, Mujo i Haso plutaju u čamcu, žedni. Odjednom, primijete kako u blizini pluta nekakva stara lampa. Pokupi je Mujo, malo obriše, kad iz nje iskoči duh. Duh im, kao što to uvijek biva, reče da imaju jednu želju. Mujo, bez puno razmišlja...nja, zaželi da duh pretvori čitav ocean u pivu. PUF! Ocean je od pive.Haso ga s gađenjem gleda i nakon 5 minuta reče:Koji si ti kreten, sad ćemo morati pišati u čamac!
PanTheR_oo7:
--- Citat: Drnda-1 - 15 Rujan, 2009, 17:09:36 ---Koji si ti kreten, sad ćemo morati pišati u čamac!
--- Kraj citata ---
WHA WHA WHA WHA WHA WHA WHA dobar dobar wha wha wha wha :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Pupo:
Išli mujo i haso radit u zagreb, tj. zakapat bandere. I tako prvi dan oni zakopaju 2. Dođe nadzornik i pita kako to da su zakopali samo 2 ako druga ekipa za isto vrijeme zakopa 11?! Kažu oni njemu, pa de pogledaj koliko njihove vire iz zemlje!
te-te-ac:
fata ide radit malo gimnastiku.. naravno gola..
i tam se giba i napravi spagu i pica joj se polepi za plocice .. i vakum povuko i nemoze nigdi ..
nist vice muju.. dode mujo i gled i nezna sta da radi.. i sjeti se on prijatelja hase sto je postavljao plocice ..
dode haso i nist gled gleda.. i pocne ju vatat za sise i lagano mesi..gleda mujo i rece bolan sta to radis??
kaze haso: malo je vatam da se navlazi pa cu da je povucem do fugne.. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju