Ostalo > Razne offtopic teme :)

Vicevi

<< < (14/399) > >>

MotoManijak:
e imama ja dobar al je dugacak.zato molim strpljenja

ovako isao bogatas na more i kaze svome slugi da ga nezove ni pod koju cijenu i da se oce odmorit na moru.iduci dan odma zove sluga i kaze bogatasu da je strgo lopatu.ovaj pozivcanio i misli da je sluga lud zato sto ga zove zbog jebene lopate ali ga pita kak ju je strgo.kaze sluga da je zakopavo cucka.pita ovaj kakvog cucka i sta mu je bilo.kaze sluga da ga je potovarila greda.bogatas vec lud i pita kakva greda.kaze sluga od kuce.bogatas gotov sav uzrujan i pita kak od kuce.pa kaze sluga da se kuca zapalila od svjece i srusila.bogatas pita pa kak se kuca zapalila.kaze sluga od svijece.pita bogatas od kakve svijece.kaze sluga od svijece sa karmina sa pokopa vaseg oca.ovaj pita da kak mu je tata umro od cega,sto se desilo.kaze sluga od infarkta.pita bogatas kak od infarkta.pa kaze sluga da je vidio mene i vasu zenu u krevetu.

vic je dobar sam neznam kak cete ga shvatit preko teksta

mhr-team:

--- Citat: MotoManijak - 06 Rujan, 2009, 16:57:25 ---e imama ja dobar al je dugacak.zato molim strpljenja

ovako isao bogatas na more i kaze svome slugi da ga nezove ni pod koju cijenu i da se oce odmorit na moru.iduci dan odma zove sluga i kaze bogatasu da je strgo lopatu.ovaj pozivcanio i misli da je sluga lud zato sto ga zove zbog jebene lopate ali ga pita kak ju je strgo.kaze sluga da je zakopavo cucka.pita ovaj kakvog cucka i sta mu je bilo.kaze sluga da ga je potovarila greda.bogatas vec lud i pita kakva greda.kaze sluga od kuce.bogatas gotov sav uzrujan i pita kak od kuce.pa kaze sluga da se kuca zapalila od svjece i srusila.bogatas pita pa kak se kuca zapalila.kaze sluga od svijece.pita bogatas od kakve svijece.kaze sluga od svijece sa karmina sa pokopa vaseg oca.ovaj pita da kak mu je tata umro od cega,sto se desilo.kaze sluga od infarkta.pita bogatas kak od infarkta.pa kaze sluga da je vidio mene i vasu zenu u krevetu.

de ponovo napiši možda shvatimo  ;D ;D ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

MotoManijak:

--- Citat: mhr-team - 06 Rujan, 2009, 17:03:18 ---

--- Kraj citata ---

haha.nece ic.

imam jos par dobrih al mi se neda pisat

R@kija:

--- Citat: MotoManijak - 06 Rujan, 2009, 16:57:25 ---e imama ja dobar al je dugacak.zato molim strpljenja

--- Kraj citata ---

jel boli

..::IVKULJA::..:
zakasnio mali Ivica u školu
Učiteljica: Ivice zašto opet kasniš?
Ivica se pokusava nekako izvući i objašnjava:
-znate uciteljice,krenem ja u skolu kad nešto puca,puca i puca
 ja stanem pogledam gore dole lijevo desno-ništa
-krenem ja dalje kad opet nešto puca puca i puca.
 zastanem pogledam opet gore dole lijevo desno...
Učiteljica onako unesena u priču i s punom pažnjom ga upita:
- I?
kaže Ivica:
-pa krenem ja opet i ono puca,puca i puca.
ja opet stanem i pogledam dole a ono meni puca k**ra* što kasnim u školu

ovaj mi je jedan od boljih u zadnje vrijeme :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju